輕小說綜合討論區(2)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
但你買唔到
東立 4月15日 新書

bw
bw今次好搵唔搵
搵個玩(牆國)手機驚嘅V代言
之前三個v多少同書or漫畫有關
依家果個同佢個書單0% match, 點解佢覺得玩開果種驚嘅會睇實用書
唔想見到果個死樣, 5月1日之前都唔再開BW網站
4/16 BW 新書

現實主義勇者WEB版...
撿到一個JK還不夠....那今天再多加一位你覺得會怎麼樣呢?

日本連續再刷!第29屆Fantasia大賞的話題力作《#一房兩廳三人行 (1) ~26歲上班族與兩名女高中生開始同居生活~》即將預定在4月26日發售哦!

本作講述的是在一房間內搖曳不定的三角關係──單身上班族與兩位JK的日常居家戀愛喜劇。

「……那個~~……好久不見。」
「(……真的假的)」

由於父親託付,單身上班族駒村必須暫時照顧過去關係疏遠的表妹──打扮時髦的女高中生奏音。
一邊煩惱著突然迎來的生活一邊前去工作──

「今晚可以讓我借住一晚嗎……?」」
「欸,我看妳還是回家比較好──」
「只有這件事我絕對不要。」
「(…………)」

結果...駒村在下班途中遇見了離家出走而無處可去的女高中生陽葵,
沒想到她竟然也硬是住進了駒村家中──

「和哥、陽葵。今日晚上吃壽喜燒哦」
「駒村先生。我、我來幫你刷背……!」
「你們快去睡吧!」

女高中生x單身上班族x女高中生的同居生活突然展開!
和2名JK共譜溫馨的居家戀愛喜劇就此展開。

#現在是不是很流行撿到JK呢?
#但請勿以身試法哦!

https://www.facebook.com/190433221142/posts/10157692659246143/
東立 4月19日新書

角川 5月新書
真之仲間5
話咁快7月就有動畫睇
亡國的征服者個設定係咪同無職差唔多?
台川 4月19日 新書
日版無
台BW 日文書有
要是你不是用fb登入
台日 帳號是共用的
佢呢個唔係コインup?
我成日見台bw d優惠同日bw唔同既
東立 4月22日新書

係唔同 但台bw 可以買到日文書
千歲第五卷劇透
角川 4月22日新書
依本乜撚野嚟,見有人講走去睇生肉,虐主使唔使虐成咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞