Football Manager 2021 討論區 (1) 今晚Beta

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
仲有冇單刀永遠唔入 攻中唔出好過出
玩左gametime 2個月 覺得好左好多
單刀會入 攻中會有後上有串連
因為Ziyech斬波勁ja
理性知閪車狗主教練同佢班契弟出名廢
點樣扭計
今集唔用%表示狀態係個幾得意嘅改動
請問Facepack logo個啲會幾時出?
出左就買
不嬲有,13.0都出咗
防守補位的確係大問題
等出左FM21正式版再慢慢研究下先
我想整一個幫Libero競爭助攻王嘅陣
FM20個陣, 試過改中場做Libero
e.g. Pogba, Milinkovic-Savic, Luis Florentino etc.
半季之後覺得好唔順利
就開始叫班Libero開埋角球刷助攻
咁所以FM20個陣我完成唔到唔靠死球,想靠戰術刷助攻王個目標
你理想中嘅Libero其實係會做到啲咩
我之前隻Coady同而家隻Upamecano淨係負責喺中圈位轉邊大斜傳俾企喺人地三閘線嘅左右翼
通常都可以係assist to assist 我已經好滿意
你仲要拎嚟做助攻王咁癲
每年用同一款就ok
Facepack會keep住update
Mobile版買唔買得過
現真就算強如森馬馬圖斯打自由人,都做唔到
但遊戲可以組到dream team
而且ME同現實始終有距離
所以想試下
前幾集祖記邦路斯勁多助攻
一季十幾廿球
刷到勁高分
有時入埋世足前三
你可以參考下佢的數值
見依家有折
但又想等埋正式版評價先買
玩巴塞睇下續唔續到美斯先
好多bug
珍惜
年紀太大了,係FM玩半季已經速度體質勁跌,連同仲有一大班已退役既40歲以上自由身前港腳,根本用唔著,Frank ng 已經失蹤咗好多年,點解FM班管理層仲可以由得Frank ng 霸住個位

wtf 點解isco變咗球證
今集可以請兩個助教負責唔同野!
咁再等到1月
lm
得30m筆直 買唔起Camavinga
點知第三次再開價嗰陣佢有得俾我揀同董事會交流
講完之後董事會即刻接管咗單轉會 一嘢轟咗71m落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞