Football Manager 2021 討論區 (1) 今晚Beta

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
成日俾AI迫害
補時遠射/角球
今集遠射好似易入咗
對馬體兩回合俾saul入咗三球遠射
beta係易玩 但而家正常返
但曼聯都係繼續op
我玩西甲3年曼聯聯賽贏3年
仲有兩年入到歐聯決賽
講左咁耐 姐係有新野或者改進既野?
好大分別喎
Poacher多數企喺中間 人哋防線最後防 等隊友交killer pass
攞到波就一路自己去禁區/其實一路都企咗喺禁區
好小會同其他隊友配合 多數自己去自己射 同埋根據觀察都好小遠射
係禁區之狐咁款
淨係識自己入波 唔會諗其他嘢 唔會參與build up
需要搭啲俾到through pass/創造力好高嘅中場

AF都企得前 但會走多啲位搵空間
除咗喺中間都可能都會睇情況出現喺左右兩側
甚至有時會帶波去左右兩側cross/through波俾位置更好嘅隊友
除咗自己進攻都會創做機會
最好搭個識前插嘅中場 或者邊路放個內鋒
或者打雙前鋒
屌 多bug到燥底
Mobile版係咪垃圾黎
唔洗考慮?
想知有無得決定邊個續唔續約時
但傾contract就由ai同我搞掂

驚轉做delegate比ai後 佢個個都續/唔撚續
你點排陣
我仲未摸到點排班友
我試過451同523都係係麻麻地
季前賽贏曬但守不穩 場場都比人入
Saka同Pepe 我擺佢地打右邊winger好神經刀
同埋今集d傳中點解咁柒
個個都係要等對面企係自己面前先傳 跟住就出界角球
巴打買/賣咗咩人我beta開過save望過得5m budget
我頭兩場正賽523 一和一輸
根住冇再用過
依家主要4231,有時會放鑽石

4231 壓迫反擊,但防線拉後
我開季就賤賣willian, Pepe, david luiz, eleny
主要簽左odsonne eduord, lee kang in, marcus edwards, eric Garcia

Cb garcia +gabriel
閘 cwb atk bellerin, tierney
中場dlp Ceballos/ xhaka, bbm partey
IF auba, edwards
Ss eduord
Af/cf laca

Main sub
Saliba
Saka
Lee kang in
Maitland niles

打強隊有時會轉鑽石陣
假9 laca + cf auba
賣晒啲中堅佢啦,一堆冇用嘅中堅
馬體會Morata勁到on9波追人
係 閹割版
touch閹得多唔多?唔想拎電腦返工玩
正式版都係5m我又唔想賣人住 試下原陣開季
所以零買賣
後備中堅有咩人
Mari 好唔好用?
有冇用Ozil 應該好難賣出
屌買左haaland=爆機
易玩d同方便d 唔係垃圾嘅
Mari 同holding都冇用
一個賣一個借出去
後備saliba
再唔係用koscielny 或者tierney頂住先
0蚊賣
佢週薪太貴
出過一兩場又好似冇乜用
幾錢
koscielny?
冇計,賣唔出
我係咁叫佢走佢賴死唔走,唔肯傾合約
真係緊急情況先用
佢唔喺後備名單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞