Football Manager 2021 討論區 (1) 今晚Beta

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
有無連機版一齊玩?
Potential ability
Current ability
即係個球員最高能力可以去到幾多
同埋依家能力幾多
range係0 - 200
FMSE主要係俾人search球員
同埋可以一次過list晒成個save嘅人出嚟睇佢哋啲pa ca
For返啲冇target某個球員 淨係想買高PA幼幼嘅玩家
不過會破壞咗scout南美幼幼嘅樂趣
CA PA係客觀數據
星數會根據你啲staff嘅判斷能力/整體隊伍質數/聯賽質素甚至係球員狀態而有唔同
例如話shaqiri 當佢CA係150
佢喺利物浦可能只係三星
喺英甲球隊會變咗五星
Potential ability
Current ability
即係個球員最高能力可以去到幾多
同埋依家能力幾多
range係0 - 200
CA PA係客觀數據
星數會根據你啲staff嘅判斷能力/整體隊伍質/聯賽質素甚至係球員狀態而有唔同
例如話shaqiri 當佢CA係150
佢喺利物浦可能只係三星
喺英甲球隊會變咗五星
Btw 想問mobile有冇得買in game editor ?
FMSE同steam個 editor 有咩分別?
mobile真係唔好,玩一期就會開始悶
成日都唔係屋企諗緊買唔買Touch好
其實佢係咪已經去咗
玩親香港聯賽嘅都會屌柒佢
大家玩嗰陣會唔會開attribute mask?
或者用genie scout 嚟search人/睇ca pa
我買咗touch可以拎返公司玩
但開game揀聯賽最多揀得3個國家
有 實有架呢個唔係點比你爽
其實XG係咪冇用, 次次XG高過對面好多都係西多過LIKE, 永遠人地是但射兩腳就追和, 開季9埸和左6埸. 利申玩緊查爾頓, 有冇人教下呢D低組別波戰術可以點SET會高效D
低組別set 352反擊勁易拎分喎
想問下係咪冇日職玩 想要費托
steam嗰個真係可以用嚟改嘢
FMSE免費版就淨係俾你用嚟睇CA睇PA睇身價 etc
你可以當佢係強化版球探
係咪閹左好多比PC版
閹左啲乜?
VAR penalty awarded 個格會遮住咗睇唔到射十二碼
新Po已開

Football Manager 2021 討論區 (2)
https://lih.kg/2310595
上面有巴打有講
我都係想搭車玩,平時好少時間係屋企
揀英西+法/意?
FMNATION skin 21
暫時冇影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞