Football Manager 2021 討論區 (1) 今晚Beta

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
點bug
fix 咗
有無巴打知點改番番球會名做真名
Delete左fake.inc都係寫Zubre而唔係Juventus
鍾意今集開波前嗰張出場紙
3中堅個中場點放好?
自己用緊
AM(a)
DLP(s) BBM
前鋒係DLF + AF
射門係有 但xG場場得0.x

反而用4231場場大炒對面 xG都有1.x - 2.x
猁今集係咪仲勁咗 作客打隊半full team都打到死咁濟
邊係,用維拉作客摸和咗

有冇跟足個指示做呀?
我冇問題喎
究竟係de gea去左打outfield
定pogba去左做龍門
唔止del喎
要down埋堆file replace
年年都係直接將上年個graphics folder成個搬去新game度 download時間都慳番 反正都冇乜分別
祖記個logo我都係上年先換
有無link用邊個好
你個DLF同AM(A)可能有重疊
本身DLF已經係會拉落去幫手組織
你可能要避免分工重疊
你真係想用BBM? 試下用DM或者BWM
咁如果要用雙前鋒+攻中應該點配好
2AF + AM(A)
個禁區頂會唔會好空?
我原本係想其中一個前鋒會拉後 然後中場前插
上次20我都係差唔多時間買
嫌貴既down個transfer update patch玩住先囉
反正我而家覺得買fm都係買佢個database姐
今集玩落好左好多
前幾集都係傳中meta
今集踢幾場已經睇多上兩年打一季既入波/射門方式
上集單刀十球炒八球冷靜射門全部過16都照炒

同埋個game engine係可以出update改試過好地地比官方改鳩咗都有
我諗你可能要搞清楚定位先
兩個AF 代表你兩個前鋒都會等波到
你係咪想要一個CF?
係MC向前定AMC向前?
AMC踢假9再拍兩個AF
其實差不多係3個前鋒
你諗住個DLP係咁出長傳?
想要一條友企三閘線附近&前鋒後面應該揀AP(A)
今集D人識向前傳波同大長傳, 好新鮮
上集都有嫁喎,個中堅一腳踢上去個前鋒就單刀,不過炒粉

可能我比佢呃過幾獲,今次都係觀望態度先
今集電腦既前鋒單刀個個都變阿古路咁球不著地狂抽網頂或笠入
有時GK又會神救到, 感覺不錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞