我話你知點解侵仔死都要拉農民票

238 回覆
712 Like 24 Dislike
因為d左癌係收福利果個
最多道友都係CA同NY
農場主人同農夫確係兩回事喎
解釋到點解會多左翼票

成堆收福利嘅人,加埋d左翼思潮
中國人咪鍾意拎GDP打飛機
其實真係成日聽到,唔知據喺邊度
其實農業都可以好撚pro,肯定由動物傳感病至到生產線啊管理都有教。唔明點解佢地會睇唔起人
玩過Farming Simulator就知人地點樣耕田
正想講 farming simulator
仲好過樓主條 content farm嘅 link
我覺得又唔可以一味屈唒落支那人到,呢幾日留意大選D大陸人好多都係投侵,同埋佢地都出唔少力,反而住左係加州好耐個D香港廢佬就真係
美國農民

中國農民
粟米都係,架車一車埋去就自動脫粒
有次睇片睇到台灣d農業大學d學生介紹點養雞都覺得好犀利
你可以咁諗
美國前10%就投拜登
之後中間20-60%投侵仔
70-100%投拜登
唔知有冇人知
藍倉既底特律係全美最窮城市
仲要係傳統產業嘅中產添
好似真係紅色州分多,個人唔覺得有無學歷係問題

https://www.asumag.com/research/top-10s/article/21122683/the-least-educated-states-in-the-usa

Here are the 10 states that WalletHub ranked as the least educated:

Rank State Score

1 Mississippi 21.01

2 West Virginia 23.93

3 Louisiana 25.45

4 Arkansas 29.45

5 Alabama 3146

6 Kentucky 33.13

7 South Carolina 36.06

8 Nevada 36.18

9 New Mexico 37.21

10 Tennessee 37.78
底特律仲係暴動最嚴重地區
細個睇robocop已經知detroit
係估唔到預言成真,真係破撚埋產
底特律大部是黑人,罪案率又高,話我歧視都係咁講
咁先可以分到餅同拎到big data
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞