我話你知點解侵仔死都要拉農民票

238 回覆
712 Like 24 Dislike
以前睇戲都見過!真係好撚型!
加州62% tax咁撚癲?
good post
我覺得美國個班叫地主
其實唔出奇
而家學術界自從黑鬼上台比D左膠野毒左十幾年
你睇下香港其實一樣
因為有一大班係食福利,社會主義撚
部農車入面其實好先進有部notebook 監察住
農民
農業大亨
農民裝甲師
PANZER VOR!
美國所謂嘅農夫,根本就係大地主嚟,個個農場都傳承左幾代

之前睇過個訪問,美國人話佢自己生產出嚟嘅農產品,唔使輸出海外都可以消耗得晒
報告顯示,2020年,加州13.3%的最高個人所得稅率(即針對富人百萬美元以上收入的稅率),為全美最高;最高公司所得稅率8.84%,全美第11高;相比之下,全美經濟展望排第6名的佛州,無個人所得稅,公司所得稅的最高稅率4.46%是全美第9低;而經常被拿來和加州做對比的德州(經濟展望第15名),個人所得稅稅率也是「零」

住加州?
交稅交到你仆街呀

又唔好講到真係咁閒
其實只係將多出黎既時間去攪marketing accounting repairing
所有野自己攪掂唔會有人幫手, 真係唔簡單
Scv ready
Ching,仲有一點未計
農場塊地係私有財產,祖宗留落根本無本生利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞