我話你知點解侵仔死都要拉農民票

238 回覆
712 Like 24 Dislike
啲機好撚貴你都咪話
所以侵仔係唔敢得罪班地主
因為佢都唔知佢地到底有幾多錢
一路幫開香港既澳洲手足Drew Pavlou眾籌緊,仲差3000usd.請大家幫手
https://www.gofundme.com/f/drew-pavlou-uq-fighting-fund
精鋭農民
耕作速度+1000%
所以50cents 即刻轉軚
係班人覺得耕田好撚易,付出勞力就得
未進入21世紀,人地就用科學去耕田,畜牧

平時有留意開discovery 農業系列就會知啲人幾高學歷
笑撚死我
人地美國農夫耕田係講科學
呢D叫經營土地
分分鐘識既野仲多過你
一見到會員方國珊(已失業)就知呢個post唔使認真討論
唔敢認自己無知呀
雖然係澳洲,但班撚樣自己睇吓農夫係幾撚受歡迎

https://youtu.be/BHAm9T_37wk
農師
我記得CA有個app可以報告邊度隨地有屎嗰時睇到已經覺得點解會搞成咁
係美國做農夫係好幸福
出口唔晒d農產品國家會包底買晒
侵在任仲deal左好多經濟政策support 例如逼中國入口美大豆
想窮都難 佢地一定撐侵
啱啊 啲垃圾城市專養埋啲死左膠死黑鬼 有料嘅白人農夫就係度撐起個國家
美國做得食物主要出口國, 啲農民水平當然有番咁上下
除左用機器, 對農作物動物品種環境土地知識要好豐富, 另外係政府政策同打擊外來物種

btw, 講農民唔需要kknews 呢啲內容農場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞