立場新聞我正式屌你老母

485 回覆
846 Like 1167 Dislike
新聞機構中立有咩問題?
一定要撐侵先係中立?
佢反侵果下已經知咩料
佢咪又係臭西出黎食饅頭

果時日撚日立場出文唱好佢
佢又有李怡又陶傑寫文喎,而且已經無再分化本土同泛民啦
拎埋個五毛好走啦屌你老母臭閪,佢呢間野撐共我依加開post 鬥柒佢都叫分化?咁你咪撚出黎示威咪撚再反共啦,返上深圳飲喜茶啦傻閪
其實當有一邊係通烏通中
圍住佢既勢力又做晒censorship,cut直播
你咁仲撐得落,咁即係你對公義其實都冇咩準則
講緊就係立場呢種

肥佬黎啲咁傳統 左膠泛民開既人
佢一見到,都好易分得清是非黑白啦
立場點起家個撚個唔記得晒
佔領就恐懼去行山
估完出返黎扮野屌你老母
同how dare you條八婆一樣擺下款就當佢自己人
香港人有咩資金話11支持者on撚柒9?
樓主快啲走,有好多立場打手
垃場有光環嫁
佢呢單野我當佢唔小心都算,今日今日做到出晒面都仲有冇撐得落既唔該死撚左去
立場唔啱你,去睇大公啦
G峰之前都屌肥佬黎撐侵
又使唔使反佢?
撐共?
講多錯多啦無邏輯就唔好講咁多野
仲要日日吹奏白卡仔
而家黃係要包埋必然撐侵?
黃唔一定撐侵 撐侵唔一定黃
我都撐侵 我都睇唔過眼佢咁樣屌撐架 但如果因為佢係呢一點而要杯鳩佢 你杯下杯下就淨翻自己一個
X3
same 停左課金,以前支持佢都係live 直播,而家冇呢啲嘢之後就做埋曬啲無謂野,懶係時事評論,但偏頗失實
蘋果直播理大逃生你點睇?新聞操守?傳媒責任?bbc都有直播所以冇問題?
屌你老母呀
佢地果啲所為投稿應該好多錢收。
共媒就未必,但一定係睇錢先
收皮啦分化post, 立場閙緊土共時你又唔出post
係呀我地連登仔淨係識係連登打下飛機冇野做到架

咁你咁撚驚入黎呢個post 做咩,死返出去啦我呢個post 好撚廢架炸影響唔到立場一條毛架
立場fb久唔久share d藍絲思維文章出來

如果係fact 冇問題

因為媒體係應該不偏不倚

但果d文章內容錯誤

例如岑敖輝話而家經濟咁差係攬炒後果,經濟差係因為全球武肺

7頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞