立場新聞我正式屌你老母

485 回覆
846 Like 1167 Dislike
講經咩 明顯左d啦你
樓主分化撚
樓主上水未
blocked
Sor畀樓主fake7咗 縮返先
改名做無立場新聞,邀請環時投稿,以表立場中立
未清楚嘅情況下唔好亂推
無課
依家淨係課俾蘋果
立場就一定要撐侵?
有社評 有專欄 自然就有雙方意見同觀點
咁專制要統一立場嘅話同藍報大公文匯有咩分別?
而且持續接收單一立場嘅內容只會步藍絲後塵
久而久之你只會好似藍絲咁邏輯短路
憑立場盲撐盲反
佢訪問親自講,仲因為搵人查拜登嘅黑材料比美國嗰邊屌到仆街
佢都唔算撐trump咁香港冇人啦
樓主: 仆街!比人發現左我鳩up
人地大把水喉啦洗你連登仔撐咩
PR公司做野了
死撚開啦分化撚
只係幫毒販大話精鄧龍威出專訪已經值得死十次
https://www.thestandnews.com/politics/%E6%94%AF%E6%8C%81%E7%89%B9%E6%9C%97%E6%99%AE%E7%9A%84%E6%B0%91%E4%B8%BB%E6%AD%AA%E8%B7%AF/

https://www.thestandnews.com/nature/%E7%BE%8E%E7%B8%BD%E7%B5%B1%E5%A4%A7%E9%81%B8-%E5%8A%A0%E6%B2%B9%E7%AB%99%E8%88%87%E5%85%85%E9%9B%BB%E7%AB%99%E4%B9%8B%E6%88%B0/?fbclid=IwAR1hhUX01JESb0SxcrlMWuK12e8OOdjYVBDVIyQIJa6oZeIZHrnMGgfbqEQ

岩先食完飯返黎再google 下發覺原來立場雖然有報反侵但原來撐侵既報道都唔少,我承認呢排睇侵既新聞睇到好負面見到立場既反侵既報道一時火遮眼開左個post 喪屌立場,拎得起放得低我係呢到鄭重同立場新聞道歉,唔好意思誤會左立場
Blocked
唔緊要
呢排睇侵既新聞睇到火遮眼情緒唔好,唔好意思係到想道個歉,已經置頂左
唔好意思火遮眼得濟,搞到大家
立場之前影示威者大頭
一早unfollow左
樓主想扮侵支持者,再屌返立場。等啲人覺得立場唔掂之餘,再覺得侵支持者係盲目冇腦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞