立場新聞我正式屌你老母

485 回覆
846 Like 1167 Dislike
立場+612+美國班民主黨代言人

香港啲細路就負責坐監

成班熱狗侵粉引哂出嚟,多謝樓主
咩姐,人哋要玩“中立”嘛,由之前雨傘開始已經瘋狂post手足資料同出晒樣以示“中立”架啦
搞到大家唔好意思
連登來來去去咪又係得嗰一千幾百個侵粉圍爐
一離開咗連登就無人理啦
屌你老母臭閪2邊都報又話唔撐侵,on9唔同你同一立場就係偏頗,屌你老母立場咁中立都要俾你屌,你縮番入老母個閪啦
呢個吊到好多PR狗出嚟 一律block日後再觀察
我唔同意你話立場好少撐侵
但我同意垃場好多時個定位好模糊
大家想課咪課囉
但我資金有限,會優先課其他媒體咁解
立場新聞之前係出名得嗰三個記者(昇、藍、匡),唔係間公司
始終我語氣唔係咁好同埋發覺佢真係有寫撐侵既文章,搞到大家真係唔好意思
頭先起你底覺得應該唔係打手
但係唔該出post前睇清楚先啦
明知大量打手係連登仲要出個剩係打幾句嘢就當事實嘅post 又用哂紅字大字咁 好心你啦
五毛峰擁而出屌立場新聞
https://lih.kg/2275386
我承認呢排睇侵既新聞睇到好down ,一時火遮眼屌錯人,係我處至得唔夠好
係囉 , 課比大公文匯啦
反侵唔一定係敵人,但反立場就一定係敵人
一於以後唔課立場啦,一篇都嫌多啦屌
九大流言係 Simon 之後,投完票之後架,所以先比人質疑。
咁你咪唔好撚上囉
邊個迫你上
返去垃場同班泛粉左膠圍圍圍啦
unfo埋 ig版。屌你老母立場
好彩從來冇課過見到好多人unfol左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞