立場新聞我正式屌你老母

485 回覆
846 Like 1167 Dislike
無課好耐
正垃圾
唯一只課蘋果
蘋果
點會冇衝突呀
當初唔係貪立場夠黃,香港人連登仔鬼會課金俾佢?
依家扮晒中立,現世代傳媒邊有中立?中立咪即係食兩家茶禮
何況依家明撐支共登,藍絲登粉鬼會睇立場咩,呢刻都唔認清自己target customer
屌佢老母垃場
懷疑係deep state派嚟嘅黨媒
屌你老母我哋香港人俾佢呃咗咁耐
天滅左膠!!
Dislike
大家咁話啦「兒登仔」
走住黎屌 fc撚
Ha

Hocc
Hunter Biden單嘢黎智英有份spin話係fake news, 表面示好背後插一刀hmm...定其實你係黎智英啲人?反左翼唔會撐蘋果
總統全國演講比電視台cut live 單野又唔見立場新聞煲大黎講,有幾撚中立呀?唔敢報定點?
push 推到立場收皮
因為佢俾人拉咗,美國有出聲,雖然無撚用
從來冇課金 由佢話係中立嗰刻都有反感
傳媒本身應該係中立 唔好叫反政府既人課金就ok 偏偏佢又唔係
立場個朵臭左好耐啦

仲未unfollow?
呢條都係大仆街
講咗好耐 食人血饅頭 點知俾兒登仔屌我係五毛
班兒登仔真係唔撚用腦諗野
兩個七十幾歲既美國老坑選總統,但係隔住個太平洋既香港互相批鬥。
哩班人一係弱智,一係專登製造矛盾。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞