立場新聞我正式屌你老母

485 回覆
846 Like 1167 Dislike
屌你老母一日幾篇反侵既文章,又係咁屈人fake news ,仲記唔記得上年侵點樣叫停解防軍落黎屠殺香港人,我屌你老母今日竟然恩將仇報?

冇人開post 屌柒你間垃圾報社就等我黎屌柒你,枉香港人個個月課金比你,黑警打壓你地果陣我地冇條件撐你,今日你企係香港人對面都有既?

你扮中立我都冇咁撚嬲,撐果隻china joe 撐到每日一篇咁

每個月課緊金比立場新聞既人請立即停止課金比佢地呢間共謀報
unfollow左好耐
立場 = 第2個香港01
平時扮中立, 關鍵時候就會搞輿論引導
咪撚再課金比呢間出賣香港人既報社
unfollow咗
我真係屌你老母臭閪,當初唔係有香港人冇條件咁撐你你地捱到今日?我仲記得上年你地話唔夠錢我地一車一車捐錢比你地,你今日咁樣賣尻我地?
我屌你老母臭閪
Unfollow 咗
立場新聞 我係撐記者

立場既立場
推到上熱門呀屌你老母咁樣賣尻我地香港人
我都fact check 左佢fact check
好偏頗
但講真唔好亂屌人老母

Fact check 你個 Fact check,103%投票率係絕對有嫌疑的
https://lih.kg/2274881
認真,唔撚再課
有都俾蘋果
今屆之後好撚憎班左膠
大家依加即刻上佢地page 睇下,一日幾篇反侵,我屌你老母
屌臭佢老母,,cut撚左佢
真,自從影手足大頭相仲死撐開始
5毛post, 拉
unfollow左好耐
講真,而家咁多網媒,又有live又有報導,使乜一定要焗揀立場
屌柒呢間共謀報人人有責,國際戰線果d你地懶既都唔洗你地打,淨係要清除呢間賣港報社我就心滿意足
每次有人講立場我都要拎出黎講
唔重視客人個人資料既公司都唔會係好公司
蘋果立場係一撚樣,慳返啲錢,2021有排捱
依加係要停止課金比呢間垃圾,唔係揀唔揀佢既問題,仲有好多傻豬豬課緊金比呢間共諜報
屌佢老母,立場根本就係紅底
樓主睇路 垃場打手好快入黎話你五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞