立場新聞我正式屌你老母

485 回覆
846 Like 1167 Dislike
有冇睇清楚我請「杯」 係講「杯葛」?
樓豬潛水潛到落海床 pin鬼pin馬
為什麼要支持川普
https://www.thestandnews.com/international/%E7%82%BA%E4%BB%80%E9%BA%BC%E8%A6%81%E6%94%AF%E6%8C%81%E5%B7%9D%E6%99%AE/

特朗普外交功績屬尼克遜級別 拜登不易改變特朗普的外交遺產
https://www.thestandnews.com/international/%E7%89%B9%E6%9C%97%E6%99%AE%E5%A4%96%E4%BA%A4%E5%8A%9F%E7%B8%BE%E5%B1%AC%E5%B0%BC%E5%85%8B%E9%81%9C%E7%B4%9A%E5%88%A5-%E6%8B%9C%E7%99%BB%E4%B8%8D%E6%98%93%E6%94%B9%E8%AE%8A%E7%89%B9%E6%9C%97%E6%99%AE%E7%9A%84%E5%A4%96%E4%BA%A4%E9%81%BA%E7%94%A2/

北京空想拜登勝出 美對華政策「撥亂反正」
https://www.thestandnews.com/international/%E5%8C%97%E4%BA%AC%E7%A9%BA%E6%83%B3%E6%8B%9C%E7%99%BB%E5%8B%9D%E5%87%BA-%E7%BE%8E%E5%B0%8D%E8%8F%AF%E6%94%BF%E7%AD%96-%E6%92%A5%E4%BA%82%E5%8F%8D%E6%AD%A3/

【三分鐘看網絡輿論戰】引發黃圈內鬥後 藍營計劃邊緣化特朗普支持者
https://www.thestandnews.com/politics/%E4%B8%89%E5%88%86%E9%90%98%E7%9C%8B%E7%B6%B2%E7%B5%A1%E8%BC%BF%E8%AB%96%E6%88%B0-%E5%BC%95%E7%99%BC%E9%BB%83%E5%9C%88%E5%85%A7%E9%AC%A5%E5%BE%8C-%E8%97%8D%E7%87%9F%E8%A8%88%E5%8A%83%E9%82%8A%E7%B7%A3%E5%8C%96%E7%89%B9%E6%9C%97%E6%99%AE%E6%94%AF%E6%8C%81%E8%80%85/

真小人與假君子 — 特拜大戰掀動世界
https://www.thestandnews.com/international/%E7%9C%9F%E5%B0%8F%E4%BA%BA%E8%88%87%E5%81%87%E5%90%9B%E5%AD%90-%E7%89%B9%E6%8B%9C%E5%A4%A7%E6%88%B0%E6%8E%80%E5%8B%95%E4%B8%96%E7%95%8C/

連衛兵: 屌你老母立場一定係反侵
除咗捧侵文章其他一律唔應該出街
所有質疑侵侵/對侵侵陣營有意見嘅一律係左膠共諜五毛滲透PR
「證據呢?你話就係? 立場打手收皮」
On9
明顯有立場啦
港人的生命很宝贵,但并不比George Floyd的生命更宝贵。港人不是港警脚下活该被碾碎的蝗虫,但那些手无寸铁没有做错任何事的黑人,也不应该像狗一样被美国警察随意射杀。川普袒护这种系统性的警察暴行,港人不应该无视美国民意,无原则支持他。
肥佬黎,Martin Lee 成班民主黨老朋友嚟,點會撑 Trump?
有無捐錢link?
撐樓豬立場我屌你老母 所以反侵既死全家
已經唔係第一日feel到佢地唔對路
分化撚
好撚多p牌反立場
同意
睇錯樓豬死全家
真 我都unfollow左
無人記得主場新聞蔡東豪咩?
樓主覆未
梁啟智條友上d100話香港支持侵係比人洗腦,好愚
我都係呢個時間
其實14年已經unfollow左
以為佢洗心革面先再follow返
Unfollow 左
日日睇到反胃
撐登就係撐共?
連侵都唔敢叫習做thug 啦
你以為侵真係為香港人為自由民主?
佢咪又係為咗美國自身利益同經濟發展
上年嘅香港對佢黎講只係trade deal嘅籌碼咋
香港人只係咁啱得益咁解
我本人都支持侵因為拜登真係老人痴呆
但係如果連第二種聲音都接受唔到
你都唔配有自由民主
乜中立唔係post曬反/撑biden同trump嘅文㗎咩 宜家明顯唔係喎
支持
撐大紀元啦 一定反中共先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞