唔好去挑機美國左膠

317 回覆
1169 Like 184 Dislike
佩洛西都就嚟同班兒登仔割蓆
唔係大隻 紅色就有道理嘅
美國又好港共又好都唔關事
重要嘅係中國十三億人醒未
禁撚大愛咪俾D警暴同新疆圖佢地睇
冇人翻譯佢地鬼知我地講咩
其實香港人憑咩嫌棄人,唔去lobby左派甚至係dem支持者?
幾時見台灣落重一邊注?
由細聽到大,話香港人好識變通、好叻權衡輕重原來係假嘅?
美國左膠並唔係真係大愛
係利益面前 佢地會比想移民想人做美國人咩
大愛呢?
最終佢地都係AMERICAN FRIST
大愛只係錢同權力既來源
好容易收買
個問題係你quote係㨂個殘體既黎quote
即係你睇內容既時候其實唔係睇殘體版既,但係quote呢就要㨂個殘體黎quote
定係咩意思?
仲有我諗你唔係好明Trump個個policy有咩影響囉如果你仲未明點解係first hand experience
喂大佬,個topic係講緊左膠 你唔係以為班左膠係支持民主黨下話,佢哋anyone but Trump, 識條撚政治咩, 而家係屌柒佢哋冇批判思考呀,關黨派鬼事
我都費事同你講咁多
你根本喺度轉緊牛角尖,我問你一句,係咪拜登上任之後因為唔係你鍾意嘅美國總統所以就唔會打美國線?

咩叫做世界仔係咪低鳩能

睇晒你成篇廢話都淨係睇到你嗰種自視過高,中二病,望得美國選舉太多以為自己係入邊好大影響力。

點解唔做世界仔?即係你意思要出嚟遊行支持特朗譜?唔好咁撚戇鳩啦。

請繼續FF
班左膠就係民主黨嘅政治籌碼政治本錢,佢哋喺香港件事入邊要企係邊個位其中一個原因都係睇佢嗰啲老細點睇
最重要原因係香港嘅利用價值,第二原因就係睇吓班左膠有冇出聲的民主黨去為香港發聲。
好老實啦。係玩就玩政治正確。話點解nba點解唔可以男女混打。點解nba 女人薪酬咁撚小。。再加埋點解每隊既黑人人數咁撚多。玩鳩爛個nba先得嫁嗎
你真係完完全全唔知發生緊咩事
真心玩膠好過

要學樓主咁不了
Biden 贏咗我地中國人係master
含乜鳩?
「政治」與「抗爭」之間有好大距離
就好似每次香港有選舉果陣,都有班馬來佬同玻佬彈出黎屌香港人反骨唔認祖咁,煩過閪
我地唔係共和黨人,亦唔止共和黨幫得到香港
我唔想外國人對香港人既印象係咁
表達意見都唔該留三分,例如話個大選好多疑點好混亂,希望法庭可以比個公正既結果,但係你唔可以下下都屌人
btw玩下支那memes好過啦,始終social media既本質都唔係論政,玩meme先reach到最多人~
我內心好同意, 我無辦法當拜登係總統

佢係知道自己個仔屌自己個孫女, 但佢瞞左件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞