唔好去挑機美國左膠

317 回覆
1169 Like 184 Dislike
香港人係國際線唔好直接介入美國兩黨之間嘅爭執,現時要著重宣傳中國共產黨、共產主義如何破壞世界普世價值,犯人道罪行,違反人權,先係正道!

唔好去宣洩美國選舉問題,你會間接扁損美國形象,現時要相信美國200年民主體制可以解決問題!

共產黨手段就係想用美國失敗黎宣揚共產

唔好再俾情緒主導你,唔好中共產黨奸計!

自己圍內討論好啦,唔好去挑機美國左膠

重有一點唔知啱唔啱:

要從歷史學習,唔好犯蔣介石同樣錯誤

可能大家都知,定五毛扮香港人,係我太多事
Push
你可以唔同美國左膠記者、明星為伍

但要尊重,唔好去羞辱人

最純粹美國精神係包容唔用思想、理念嘅人

但係對邪惡就一定要戰爭到底

而加世界最大嘅邪惡係共產黨

直接多宣揚共產黨惡事好過去挑左膠
立即為China Joe 當選作出damage control, connect 多d國家同不同光譜,稀釋香港人右膠形象,因為以後國際奧援未必只有右翼

我知喺呢個壇叫人改下右翼口味難過戒煙
有無諗過蔣介石老婆本身兩黨都有游說?
同美國左膠講包容
如果左膠真係咁疾惡如仇點會睇唔到共產黨既邪惡

你睇NBA同Hollywood班撚樣啦,支那一出聲就跪
佢地問題唔係唔知,係特登無視
仲要人去去尊重呢班撚樣?你戇鳩?
美國左膠同中共根本同一類人
對我嚟講一樣咁邪惡
我去到話自己係中國人係佢地既master
你去尊重一班唔尊重你既人
仲有你仲睇唔出呢班民主黨既邪惡?
你唔係要connect賀錦麗下話?
同NBA connect等同向香港藍屍商家connect
正解,根本班仆街只係偽善同只會關心自己利益,邊信得過
USA finally becomes china
咪係,BLM喎,咁新疆呢?西藏呢?台灣呢?
有邊個真係會想幫台灣入國際?咪又係得共和黨
尊重左膠?on99
仲好
等支那殖民左美國以後黃種人高等過白人
樓主唔好咁腐敗啦,為自身利益就唔理邊d岩邊d錯
幾個月未選嘅時候我一早話過要有心理準備有呢一日,個撚個當我仇人咁鬧,成班人盲目到痴線,我想侵連任同我認為佢輸嘅機會大係兩回事,冇人聽得入耳
要不是中國人給登伯種票,早就完蛋了
metoo
唔會走去engage佢地囉
收皮啦賣國唔撚串得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞