唔好去挑機美國左膠

317 回覆
1169 Like 184 Dislike
樓豬呢啲戇鳩仔意有有得買兩邊,事實世界仔死得仲快
話左冇義務去教你呢d傻閪
請繼續活係你老母的閪窿裏做隻井底之蛙
好彩美國人唔上連登
我屌佢老味, 我4chan睇拜登仔條撚睇到唔想睇

佢其實同蠟筆小新差唔到幾遠, 成日望住自己條撚, 又自拍, 真係對住塊鏡忽然就除補映佢 , CLS架佢
除褲映佢 ↑
首先我唔明所謂嘅老細企邊佢就企邊, 佢哋係連老細嘅概念都冇, 我個老細做緊咩佢都唔知,今年美國大選60% 投票率已經創左歷年嘅新高,佢哋係左膠亦都係一班政治冷感, 佢哋對政治感到厭惡, 對世界大事沒有觸覺, 佢哋唯一有嘅就係對Donald trump個人嘅厭惡, 打個比喻如果 Donald trump一直唔存在,今日彭斯上,爭議性已經大大減低咗,分分鐘大贏

第二樣嘢想講美國民主法案, 大佬拜登上台國務卿都換撚埋, 香港嘅利用價值就係畀阿侵去打鳩中國㗎嘛, 而家一個奶共嘅上場有乜春嘅利用價值
實有人咁做
去reddit politics 我好似睇緊環球時報咁, 只會有攻擊共和黨同阿侵的新聞 我唔係想去4chan, 我係無得揀
Push
其實所羅門好似有上
冇人會得閒想知香港人諗乜

講到好似選舉關鍵咁
個重點係班左膠可以繼續做左膠,但麻煩了解依家發生咩事, 麻煩了解下而家舞弊嘅情況有幾嚴重, 呢個已經係唔關乜黨乜黨事,已經嚴重威脅到佢哋美國本身嘅價值, 就算你冇話特別支持邊個黨派,你一樣可以幫香港發聲呢樣嘢係冇衝突

我唔同意連登仔喺網上面攻擊任何人, 但我認為我哋有義務理性地話畀佢哋知而家發生咗啲咩事, 點解香港人會支持侵,同埋點解唔支持 拜登, 回應返個標題
你都鳩鳩地
香港我有份交稅 你美國有交稅?
no stake in usa 至真
好多左膠buy共產黨
所以鬼佬唔會在意
唔通走去讚香港人夠忠心咩
Bump
我無票所以我唔會話同美國人為唔為伍
而家係屌緊你兒登仔啊
訓醒未啊 交左邏輯税未啊
connect係你去求人地
為伍前提係人地肯show你
明未啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞