唔好去挑機美國左膠

317 回覆
1169 Like 184 Dislike
同意
美國唔死 香港就唔死得?

定你係美國得9閒講風涼話
leftist is now too over.
美國人自己揀 你班連登仔連票都冇 憑滅嘢去屌人?
挑機左膠一定係鬼,5 毛,sir ,熱狗...............
我撐Trump撐GOP除咗因為佢哋幫到香港台灣撐共之外,亦因為佢睇到依家問題癥結所在,夠膽夠決心同因為全球化而得益嘅一大群既得利益者去抗衡,去將愈行愈左嘅世界格局拉返右邊行。全球化唔係唔好,但將全球化推到咁大,結果係全球一齊養大咗中共隻惡魔。得益嘅係華爾街、矽谷、Hollywood班人,而呢班打正旗號話支持自由、民主、人權,尊重多元嘅菁英左膠,有無睇到新疆集中營?有無睇到香港暴力鎮壓?有無睇到血汗工廠被剝削嘅工人?有無睇到佢哋美國本土失去工作機會,有份撐起美國令美國強大嘅嗰班工人?係無。佢哋唔止扮睇唔到,佢哋仲睇唔起你,佢哋話你低學歷無文化,話你racist白人至上,佢哋想用福利嚟豢養你,等你再無自主同反抗能力,等佢哋可以繼續肆無忌憚發展全球化,繼續發大財。

點解左膠咁黑人憎,因為佢哋講一套做一套。佢哋明知中共係對世界最大嘅威脅,但係中共極權體制下,佢哋可以同中共一齊share benefits。所以佢哋口講人權,但做嘅就係口頭譴責,利益繼續,所以集中營起完一個又一個。佢哋口講民主講法治,依家佢哋做緊乜?有無舞弊未有明確證據就唔講,搵木板封住唔俾人監票,點票可以點點下停咗,可以有不明電話叫選民留係屋企,第二日再投都得,可以咁多郡超過9成投票率。你同我講你支持民主?
係我眼中,呢班同中共無分別。中共做殺人嗰個,佢哋就係中共有需要時提供武器嗰個,係當你打緊中共時同你講咁係違法人權道德法律,然後等中共調返轉嚟殺你。

所以我點解唔可以挑機?點解唔可以指出佢哋嘅虛偽?佢哋左到無極限,政治正確到去公審人,放大人一舉一動,可以動員施壓搞到人無咗份工,你同我講唔好反擊?
我係藍州紅縣,4年前仲戇居居信主流媒體支持 欺拉你。2019年係因爲香港先至去研究共和黨同侵侵搞乜,先至知道主流媒體原來盲目偏左。

好多人都唔會研究標題以外嘅細節,冇乜人花功夫去求證。操控傳媒真係呃到人。 所以共產黨真係筆桿子起家。
左膠的確係仆街,但係同佢哋鬥人身攻擊不如花多啲精神時間透過教育去箍返中間游離。而家美國左膠啲行爲同熱狗城*一𨶙樣(教條主義,惡言相向,偷換概念,公然做假),美國人比香港人容易信人好多,好容易被惡狗乘虛而入。

* 熱狗城支持侵侵,但唔代表佢哋撞啱一次就要當佢神咁拜。
啱, 同樣地唔好去挑機中國共產黨
挑唔挑左膠機佢地都繼續搞鳩你 。單挑回報細,揀啲挑完會令大眾思考嘅嚟挑。
你就係思維單純,被大外宣混淆視聽嘅例子。

美國憲法規定各個州各自爲政,國防同外交同跨州嘅事務先至係美國(聯邦)政府管。
https://www.wneclaw.com/conlaw/stateautonomyreview2013.html

你見到嗰啲黑警係州警,美國(聯邦)政府完全冇控制權,包庇黑警係個懸嘅失職,離譜嘅話下次州選換檢察長(等同香港律政司)同州政府。

今年出事嗰啲全部都係美國民主黨地頭,BLM班共軍想推内戰,自己民主黨州政府衰仲幫民主黨屈聯邦政府食死貓。
中共最想就係美國內戰
所以佢地會撐敗登
亦都會撑侵侵, 仲要帶頭煽風質疑選舉舞弊

你見Twitter 成堆acc 帶風向
成件事跟本就係局
由幾個月前, 截到一大堆假駕照就已經知
兒登仔形容你實在太貼切了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞