唔好去挑機美國左膠

317 回覆
1169 Like 184 Dislike
我挑拜登機
問左佢人民幣香唔香
Push
幫我地光復左香港?睇到自己咁高 介入會影響到
你都on lun 9
呢場選舉已經係正邪對決黎
你唔係以為扮中立就可以食兩家茶禮下話?
民主黨無所不用其極岀術點都要贏場選舉
呢個同支那既假民主有乜分別?
你以為拜登做到總統會幫你香港?
咪傻啦,極權政府只會同其他極權同一陣線
拜登做左總統香港就真係玩撚完啦
連登仔真係唔知自己咩身份,我哋係要搵個美國總統支持我地,唔係支持人哋去成為美國總統囉
邊個人成為美國總統我哋都要含,希望佢可以企係我哋嗰邊㗎啦。

大家唔係以為美國民主人權法案係共和黨一個簽嘅話?
講真話會被圍插,你返出去話侵侵萬歲就一呼百應,平時社交障礙無撚人理嗰班傻仔會覺得好爽
你係咪戇鳩嫁而家係你有求於人,美國大選邊到你話事?人哋美國人選出黎關你乜事。
如果你係美國人我支持你爭取到底呀,有幾多個連登仔係美國人呀

唔係侵做就要同民主黨對立?之前打美國戰線啲成果民主黨都有份幫手㗎
你睇吓你下面嗰個留言條傻仔真係好搞笑
某班連登仔又多左6千800萬敵人
你知唔知咩叫做對你有影響同埋關你事?
你冇選票就係唔關你事,你唔係人哋國家嘅人就係唔關你事。
對你有影響?好sorry喎,美國對全世界都有影響㗎喇
但真係唔關你事,與其成個白痴仔咁咪喺度喊苦喊忽不如諗吓之後條路點行好過啦。
同拜登對立?你邊位呀?即係如果真係佢不幸當選,大家認為唔需要游說佢要為香港發聲啦?你理得佢真心定假意,佢嘅表明立場都係對我哋好重要,屌你人哋唔係中國佢一個話晒事,成個檔有好多唔同立場仲要好多人本身係stand with HK ,做人醒目啲留條路俾自己啦。

從來我哋咁在意美國嘅選舉係因為香港嘅問題,最終目的都係解決香港嘅事,所以美國發生咩事我哋只係可以諗不同嘅方法去達到我哋最終目的。醒下啦,你唔係美國人呀你咁樣點對得住死咗嘅人?
兒登仔仲話為伍
你算老幾啊 票都無
太監教做愛
你由佢地發洩下啦,唔係積埋積埋又出去搞埋d「和你乜春」打飛機
你講咗第二樣嘢喎,你應該係利用自己自身嘅優勢去令到就算拜登想為都要幫我哋。
而唔係妄想我哋自身嘅優勢可以影響佢哋選到邊個總統
上位
匪共會節錄連登語錄交比拜登,到時屌你老母香港人食自己啦,幫你老母呀
濟癲(LovEnPeace) #79117呢條傻閪
13萬票單野連Matt Mackowiak自己都delete埋tweet同say sorry
仲係度話"點知fake?點證明?邊個可以證明?出面個個post?"
仲要對美國0認知,quote撚埋晒d唔知乜鳩殘體新聞網,痴撚鳩柒線
下面引左佢d精采發言,IP都唔洗check

美國民主制度嚴重失衡
https://lih.kg/rqegfxX
真係有共通點,當年出賣國民政府嘅杜魯門、同中華民國斷交嘅卡特、上屆希婆電郵話放棄台灣,今屆打算同中共友好嘅拜登,四個全部都係民主黨人,痴撚線你真係唔可以怪我地咁憎左膠
而家有班人當左美國所有投拜登既人係左膠係敵人。
睇怕第日美國藍州有咩天災人禍會好似當係大陸發生咁慶祝抽水無眼睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞