唔好去挑機美國左膠

317 回覆
1169 Like 184 Dislike
push
冇人叫你走去攪亂檔
但係而家連自己有情緒都唔得
我鍾唔鍾意屌左膠又關你乜事?
好似你話齋唔好介加入去唔好講嘢
香港死撚咗你都唔好講嘢囉
欣賞你咁認真回覆班右膠侵粉連衛兵

佢哋嘅言論唔單止影衰晒右翼,仲要喺國際社會上零影響力之餘但係twitter聲大夾惡,可惜連佢哋嘅偶像都輸埋大選,咪由得班losers圍爐取暖囉
我做小粉紅去挑機
你咁講就好似二戰共同對抗日本敵人所以唔好挑機共產黨咁
屌你老母左膠食撚屎啦
唔好挑佢哋機冇嘢下
左膠從來都係拖後腿。
尼克遜同基辛格係共和黨人
杜魯門係民主黨,向來都親共,即使有先知知道杜魯門會贏,支持杜魯門都係與虎謀皮。

杜魯門(Truman)做一任就艾森豪(Eisenhower)推翻。邊個贏唔好氣餒。4年内要 Hunter Biden 要堅持俾壓力,要查 Harris,唔好俾佢哋有機會再奶共攞着數,做好基礎工程逆轉中共喺美國紮嘅左膠根。
我喺美國,爲咗香港已經出晒奶力去撐侵侵。唔好因爲一個挫折就自亂陣腳互鬥,無論結果點樣,都要鞏固好全世界反中共嘅民意。最緊要唔好善忘!
加油 !我果個州係傳統藍州,個撚個都係左膠。最好笑係,我發現好多後生都係因為trend 先投biden,但語言之間已經睇得出佢地好撚無知。一日美國有一班咁嘅人一日都唔好覺得單靠美國就可以贏支共
愛侵力真係邪教嚟

自己人又屌 鬼佬又屌
你回緊嘅「濟顛」係五毛黎
好耐之前block左佢
仲有女權撚
关你撚事,紅字有牙力d?
講到口水都乾啦!老共嗰的唔係共產主義,只係掛住個招牌行極權,嗰的叫極權呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞