我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(8)

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
O11 mini 同850 牛係咪要二月先有貨?
我聽日會上黎落訂排rog 3090,講唔講得條隊有幾隊,大概等幾耐
訂master好過
比多1000上rog喇on9
想訂3060 幾時有價
我換完HDMI 唔使再用ADAPTOR 之後由幾個鐘黑一次變幾日黑一次, 罕見好多但係斷唔到尾
想知點解咩貨都冇但油耳反而仲忙咗?
幫你地搵貨咪忙?
唔想等就落黃金高登有現貨,$18500
悠二有幾時唔忙?
好似真係好忙
1-5日送貨 真係第5日先送
之前悠二係咪話有感謝祭
唔覺法奧有咩優惠...

有人sd左隔離個感謝祭好吸引搞到我原本想係法奧買都應該轉會
感謝祭見到就係砌機唔使加錢
有冇人知依家訂3080要幾耐gigagig
gigabyte應該最快?
giga係最快
唔係唔想搞咩優惠

係真係乜都冇貨
每日都係同d代理周旋
Gigabyte今代部份用左新設計Z590

起z490既時候.我同gigabyte講左.叫佢好似MSI咁成個HS作為I/O檔板裝飾.咁樣優點係.HS會變左好大舊.散熱效能勁好多.同時都可以作為美觀之用.係目前最佳解法方案.更好可以加個風扇仔
今代Gigabyte.
Z590 Gaming X
Z590 AORUS ELITE
Z590 AORUS ELITE AX
Z590I AORUS ULTRA
Z590 AORUS PRO AX
用左呢塊新設計
其他更高階就用返Giga自己最出名既fin array
而Gigabyte aorus xtreme.今代用左恐怖既 20+1 100A供電

而今代gigabyte再改進既係散熱器.會見到大舊左少少.比起上代好左d

另外超ram方面.改善左佈局.期望解決giga超ram.唔夠好既問題
ASUS Z590-E 暫時見到對比係gigabyte z590 aorus ultra

ASUS 14+2

giga會係16+1 90A供電.

正常黎講.giga會係勁d
今代gigabyte z590入門同中階都好大既提升
非常開心見到gigabyte終於改返好個pci-e擺位
上代b550m aorus elite擺位真係好奇怪.完全唔掂

都好開心.giga呢種散熱器i/o擋板一體設計應用到去b560板

同埋都有配備埋前置type-c

仲有埋q flash plus.

新既m.2 散熱設計.

一塊好唔錯既b560 m 板
而家訂3300x幾耐之後先有貨
都好慶幸見到gigabyte z590全線加入 前置usb type-c

連UD都有
呢粒好耐都冇返過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞