我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(8)

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
換個拖板試下
悠二召喚

幾日前收到新機無啦啦會黑MON幾秒後回復正常

MSI MEG Z490 UNIFY ATX
Intel® Core™ i7-10700KF BOX
Crucial Ballistix RGB 32GB (2 X 16GB) DDR4 3200MHz C16 - Black
Gigabyte GeForce RTX™ 3070 VISION OC 8GB GDDR6
Kingston A2000 1TB PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD
Toshiba DT02ABA400 4TB 5400rpm 3.5 HDD
Thermaltake Toughpower GF1 850W 80 Plus Gold TT Premium Edition Fully Modular PSU

打機反而唔會但係睇片(YOUTUBE, MEDIA PLAYER CLASSIC) 反而會, 可靠性監控出呢樣

兩個MON 會同時全黑幾秒但係聲音係完全冇LAG繼續,同埋睇緊的CHROME 都有時會CRASH埋(剩係睇緊的分頁)岩岩個次一邊睇連登一邊睇YOUTUBE, 黑完連登分頁HANG左(HANG左個分頁會變埋做另一邊睇緊的野)

WIN 10 同GPU 都話已經係最新DRIVER
快啲開新Post啦 機會嚟啦
NVLDDMKM.SYS呢舊似係DRIVER問題
試下換其他版本DRIVER會唔會有改善
5900x有未
悠二是原罪
即使係軟件問題
如果係悠二裝嘅windows
咪係悠二問題
悠二伏key
試下唔插拖版直插牆 用一排無事嘅就可以完
唔係話唔想幫襯你⋯⋯
但問親你啲野都缺貨⋯⋯
要乜冇乜
唔係唔想做你生意

係呢期全部類型硬件供貨都好有問題.....
3080 3090 xtreme 風冷版係唔係唔會再返貨
作為即刻跛契仔知唔知
冇xtreme賣結果要買master
有冇Gigabyte B550i同埋EK 240AIO?
忍下手啦 master 都就出rev2
3060ti 3070又要訂
幾時有貨又答唔到
咁我地都明 有貨你地一定賣 做生意既野
但係如果真係拖到3 4月咁又等唔等呢
就係依個問題 搞到我想砌部新又唔敢砌
又rev2出3x 6+2pin
想問下一星期前落嘅單個狀態仲係待確認係唔係正常?
之前訂粒4650G
果然無貨
成件事非常完美
我想問下M.2糟果粒螺絲柱同細螺絲有無得買
想加條SSD但發覺好像扔鳩咗定整唔見咗
Renoir 分分鐘同 3100/3300X 一樣得果幾浸貨就從此絕跡
認真答你
淘寶有
乞算啦 你邊區近我俾粒你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞