我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(8)

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
Gigabyte AORUS FI27Q-P 27" 2K 165Hz 10Bit HDR HBR3 G-Sync Compatible Gaming Monitor

有冇現貨 做緊咩價位 GIGA 係唔係包0光0死 ? 保幾耐
悠二伏list
油耳有冇收到風香港代理打算幾時派5950x?
Same
Same... 等2個月 1月尾會唔會有都唔知
有冇消息Samsung 980 pro同Asus x570 Dark hero幾時返貨?

仲有有冇入WD Black SN850 1TB?會唔會轉呢隻會有貨?

不嬲都話要等唔係問題 但問親客服 連時間都比唔到

係咪姐係叫我地無了期咁等 等到就等 等唔到就過主?

係外國訂嘅5950x同3080都到晒 但你呢面就連期都交唔到... 唉...
岩岩收到通知連機箱都delay 到四月
勸大家如果唔係有”充足”嘅時間去等 千祈唔好訂貨
一係只買現貨 一係就自己上美馬買(自己US運返黎都會快過等佢班代理有貨)
點解人地散貨會有 因為人地坐飛機
大貨行櫃行船幾時有?
答唔到好正常 因為全世界都唔夠貨櫃同船
所以積積下真係delay 無限期
法奧係老細定員工用whatsapp 覆人?點解咁臭串嘅?
根據以往法奧經驗
你可能要係出邊開個post先有用
連登開post 快過搵佢客服
點臭串法
呢樣野真係唔得,完全唔似做開客服,有咩問題好似佢係客指番我做野咁,多謝唔該呢d說話一句都無
送貨要等幾耐
落左單之後話有d parts冇
就咁講冇,又唔會講下有咩建議
咁我再問佢冇咩建議,就咁講幾個型號俾我
我真係唔多認識,價錢又冇講,有咩分別又唔講
轉左parts後total價錢會有咩分別、性能有咩分別又冇講咁
飛馬咪仲撚垃圾
走去問佢有冇貨已讀不回唔撚覆
我落左單隻HDD無貨 佢比左第二隻差唔多價錢既問我轉唔轉喎 不過我係facebook問
我自己攞 不過之前經驗都係1-2日
油2 meshify 2幾時有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞