我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(8)

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
有無邊張3060 TI推薦?
少打機 用緊1080P 144
張張都貴到加多少少已經有3070

3070 eagle 4599
3060ti gaming oc pro 4399
兩張都係窮撚非公, 點解唔買3070?
平價個堆
[僅限砌機]Gigabyte GeForce RTX™ 3060 Ti EAGLE 8GB GDDR6
咁得你呢張抵玩咋喎
想等埋cyberpunk實機測試先決定要邊張display 到時條隊會唔會排到出公海
窮就咪撚學人玩2k啦
想砌新機 budget 8000左右 求評

1 x [砌機優惠]AMD Ryzen 5 3600 + ASUS TUF GAMING B450M-PRO S Micro-ATX + ADATA XPG GAMMIX D10 (2 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$2,779

1 x [砌機優惠]Kingston A2000 1TB PCIe Gen3x4 M.2 2280
價錢:$840

1 x [僅限砌機]Gigabyte GeForce RTX™️ 3060 Ti EAGLE 8GB GDDR6
價錢:$3,499

1 x Cougar BXM Series 700W 80 Plus Bronze Semi-Modular
價錢:$589

1 x Antec DP301M RGB Tempered Glass Micro-ATX
價錢:$359

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $8,146
https://www.faroll.com/customize#MjA4MiwzMDUyLDMxOTEsMzU4OCwzODIz
VG279QL1A 打pc fps game
fhd 165hz 是旦一張都得
好易推
咁我都係等張平dd既3060
第一次見人要膠
bf 同cod要高番少少
csgo r6就有平買平
我屌咁快手
又要準備敗家
我仲用緊970 4gb 玩cod 要較到低配置
我同你講,唔爆仲多,但唔爆跟本冇野好上網嘈
最後去左另一間買,有無貨都唔撚應人,點做生意,垃撚圾
提提你
你宜家留言係硬件台
唔係法奧cs
笑死,啲人真係痴撚線
想問下giga 3090 aio 幾時會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞