[月經] iOS集中討論區 (160) iOS14.2 RC出來了

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有冇人升左14.1,個wifi都仲係會斷線?
我iPad 同iPhone都係咁,定係要再set過個wifi?
點用機
衛訊12pro 128gb 黑 $9099
防哂前後左右咁你點睇
用緊,正面先睇到
用緊個張正面先望到,斜小小都好暗
無睇晒但係關唔關打機lag事? 我已經係14.2 rc但係無咩改善喎
我同佢情況一樣 你咩game?
Pubg
起碼坐隔離位睇唔到
red唔係完左?
最新beta?
咩game?

開埋low power mode 去打機
呢個review 真係正
用咗
PerfDog
Geekbench 5 Pro
CPU Dash
JazzDiskBench
去分析數據

再因為iOS 14.2 GM 重新再測多次

唔似啲鬼佬youtuber 咁求其, 拎起身捽下個mon 就當review
Rc應該係gm啦

pubg,fps會fluctuate

唔會差啲㗎咩

A14 開LPM = no throttling 既865+ 性能同時765G 功耗
可以長玩唔駛咁熱同慳電

呢度起聽佢講90秒
https://youtu.be/2r6mGLv8ILY?t=872
隨時打機都用緊LPM
iPhone Low Power Mode = Gaming Mode
屌,琴日等咗成日結果只係出華偽粒火爐u嘅分析

geekerwan好嘢嚟,連switch都改裝android測效能
可惜連登仔見殘體就狂負皮

Switch & A12z效能去到邊?Switch CPU效能廢過iPhone 5s,GPU效能等於iPhone 7
https://lih.kg/2116476
BTW 建議你買多個製冷既散熱機背夾
Amazon 都係20USD 左右
邊到貼
原來係咁

但我感覺上都好似係software或者隻game問題

我8plus玩係唔lag同埋啲過場動畫都係順,反而12好lag唔知點解
連登仔an俠識無理取鬧

Geekerwan 好似做緊research 咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞