[月經] iOS集中討論區 (160) iOS14.2 RC出來了

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
冇wo
次次都唔洗login 反而覺得冇乜安全
成個連登都好toxic,伸手乞衣隨處可見,一堆你問我答咁款

有深度嘅討論少之又少
我依家次次都要入返電話號碼驗證覺得好煩
有時急用仲要入
冇錯冇錯手機台真係多廢人
果啲真係好煩, 好心無錢就過主啦, 自已用都未用過齋上網睇人講就成日屌呢樣屌果樣, 根本an/ios 各有各好, 又唔係娶老婆都唔知咁執著做乜, 啱唔啱都好, 兩個os 都用晒就集百家之大成啦
重有班 iphone/ipad 唔買pro就係窮班人好強逼症
連登d 弱智仔係要刷存在感,當睇唔到咪得
冇辦法香港貧富懸殊咁犀利
好多人有精神分裂都唔知
又係嗰句
有啲An fan成日覺得用Apple嘅人未見識過Android有幾好
但實情係大把人就係兩樣都用過覺得都係Apple啱用啲
雙修嘅更大有人在

有啲An fans又覺得Apple fans成日扮睇唔到Apple啲衰嘢
其實呢度成日都屌Apple㗎啦
我都屌唔少(同時都收唔少負皮)

我平時喺三叔+Sony用家post都有留言(因為我真係用緊佢地啲嘢)
出到公海都係俾An fan狂屌
最近係咪 iCloud restore過?每次我restore 完都會咁,重裝個app就正常返
應該係 換咗電話 唔該晒
對啊
有啲咩setting 可以減少電倒水?
暫時停左5G auto 有啲幫助
iphone x用whatsapp開我女朋友sd既圖要load一load先開到,開其他人就即刻得,係咩問題?
因為我同我女朋友對話同相太多?
深度討論的確少

我喺手機台或者>100 hrs 先喺三星送中post 同一位巴打深度討論macOS security 一次咁大把

普通argue 嘅話啲人有錯肯唔老羞成怒爆粗已當俾面你
除咗比人圍攻嘅會員同我自己,我幾乎一次都冇見過呢度會有人因為argue 輸咗而認錯 次次都潛水

我諗呢區我都蒲到出埋pro max, mini 就差唔多

好奇chok 巴做乜可以留係度咁耐
你地會唔會痴belkin張防偷窺貼 雖然唔平 但見佢好似跌爛有得換
有呀,我一張3一張csl,就算一張SIM有訊號都好有時都係上唔到網打唔到電話,隔一陣就兩張都冇訊號添

要重新開機先會有返訊號
我dual sim volte low power mode 過夜都倒水
但單SIM 無論邊張過夜都幾正常

用埋shortcuts automation 一叉電turn off low power and vice versa
始終都係自己摸下同揀好
我哋最多俾下意見邊部好啲
都係有個位討論下apple
呢個post唔算痴線啦
三星DNS 算係最有營養
有無人記得高登個反apple反上腦的香江19
好彩佢無過黎
Belkin真係冇乜好感
勁易碎邊好易爛
唔值呢個價
可能唔係用返呢個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞