[月經] iOS集中討論區 (160) iOS14.2 RC出來了

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
正在準備轉移,你呢個位等幾耐?
嗰次我搞咗兩粒鐘
姐係要等個菊花轉2個鐘先真正開始抄data?

岩岩用whatsapp backup左上去
但新機仲係食唔到個備份好撚煩
有冇巴打知要等幾耐
用過apple watch或者試過係apple watch加卡呢個process未
竟然有人用真名上連登
搞掂了,thx
12 pro睇YouTube 片full screen 彈半個widgets 出嚟 係咪要等bug fix
whatsapp內置=垃圾
唔用機過機/成部iCloud過?
好咗,大半日戴住Powerbeats Pro冇斷過
聽日試埋AirPods Pro
機過話我唔夠memory
依家先知大家都premium
人哋有pip,但我冇嘅原因
自家嘢要時間拍
如果每月有精選iTunes戲任睇都好
Xr令iPhone 從此有6.1吋mon size
冇人有呢個問題?
我心目中直頭係downgrade

btw, 大家都忘記左個s 既意思
你地iPhone係咪多數都有開Dark Mode?
又唔係, xr 當時入門級其實已經大躍進, 你諗下apple 電話從來無入門級(唔計舊機), xr 係第一次在新機有呢個grade, 而且我好有理由相信se3將會係佢

xs 就同以往3gs/4s/5s/6s 一樣, 只係facelift 版
我想請問下如果本身已經14.2b4, 係咪無得再update 14.2 gm? 個update popup 好撚煩
有beta profile先收到gm , 你check多幾次先
120pro 用IOS14.1插兩張sim卡,有時有張卡無信號。
有無人有相同情況?
你提醒左我, 原來換左機係無左個profile, 我裝返個beta profile 即刻有得update 14.2 GM, 多謝你呀9527
ios 14.1 中咗bugs,無校鬧鐘都有鬧鐘logo
有時熄咗wifi,wifi logo 又唔會熄
Xr升到pb最新版嘅第二日
終於都無倒水,發熱
用airpods pro 睇Youtube screen on 1hr20min左右 剩86%

最緊要解決左狂彈更新提示bug

可以唔使急換12啦🙈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞