[好似開過?] LIHKG Ford巴打揮手區

281 回覆
1 Like 0 Dislike
FiST owner留名
如果我考到車牌,我諗我第一部買嘅車應該係Fiesta 1.0 EcoBoost

(儲緊錢考,有排都未有錢供車 )
如果我考到車牌,我諗我第一部買嘅車應該係Fiesta 1.0 EcoBoost

(儲緊錢考,有排都未有錢供車 )

咩價位到👌🏻?
香港有冇ford festiva
見到Ford香港官網有fiesta st coming soon
見到Ford香港官網有fiesta st coming soon

睇黎都係單門

有排都未有ST點解唔係入普通版先

可能覺得fiesta st 好細部。
我自己想買focus但又冇曬貨。

可能覺得fiesta st 好細部。
我自己想買focus但又冇曬貨。

FOCUS啦講真,全車台吹奏
因為代理覺得無市場
btw 講左唔入?
有無人知Fiesta ST幾時會黎到香港
唔洗諗了
唔撚係掛 依家先買架Fiesta ST 1.6會唔會太不智
除左搵人幫手入水貨我都諗唔到有咩方法買新款
香港代理而家應該放棄左香港市場淨係入的士同transit
Kuga夠膽死遲兩年入
美國design truck 同 suv only

car 係歐洲/ap design
4月2號會出好多新款
香港定咩先
香港就唔知

講緊car show 會出新款
Focus ST
但係香港一定唔會入
好似話唔會再分 st1/st2/st3, 全部會統一

不過香港就....
起碼宜家focus st 個auto 波箱見得人嘅
我可以肯定同你講唔係
大約咁講姐

起碼focus / fiesta 都係歐洲血統
你話fiesta個殼係歐洲血統都得
你話呢兩架成部係歐洲設計就一定唔係
咁成部車就無可能會
起碼sync 已經唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞