[好似開過?] LIHKG Ford巴打揮手區

281 回覆
1 Like 0 Dislike

都係搵返Ford會個間車房
佢整得比較好
有d我地車既麻煩位都識搞

希望代理真係做返好啲
麻煩位識搞呢個係重要
不過零件要用家自己搵 呢下on9

Ford會個間即係華哥?

定係咩倫記?

倫記改車多
不過都會整車
倫記自己都揸ST
門口經常都放低幾部ST

利申:揾倫記搞開

求詳細資料
九龍區既?

係西貢, 蠔涌
或者你係ST telegram group問都好多人會應你

求加 https://t.me/Jimmmboy
Btw, me 1.0
st 仔有無咩改裝件玩

同問, 想加尾翼

可以睇下Mountune Wing Extension或者Maxton Design個d翼插
我就裝左隻仿Boomba Racing既尾翼riser

大約幾銀到?

仿Boomba Racing個隻野大約300蚊人仔

就係taobao加幾隻扣凸起個隻,我見佢d 圖300係得扣,唔見翼?

都係搵返Ford會個間車房
佢整得比較好
有d我地車既麻煩位都識搞

希望代理真係做返好啲
麻煩位識搞呢個係重要
不過零件要用家自己搵 呢下on9

定係咩倫記?

倫記改車多
不過都會整車
倫記自己都揸ST
門口經常都放低幾部ST

求詳細資料
九龍區既?

係西貢, 蠔涌

Btw, me 1.0

added
st 仔有無咩改裝件玩

同問, 想加尾翼

可以睇下Mountune Wing Extension或者Maxton Design個d翼插

大約幾銀到?

就係taobao加幾隻扣凸起個隻,我見佢d 圖300係得扣,唔見翼?

翼你本身咪有囉
佢呢隻係Spacer黎
st 仔有無咩改裝件玩

同問, 想加尾翼

大約幾銀到?

翼你本身咪有囉
佢呢隻係Spacer黎

自己裝易唔易?
近排見到幾架唔多色mustang係香港行, 係最新款個隻

最近見到好多架只係見過一部5.0
幾時先可以到我揸

假如車聚見到,記得有咁遠走咁遠

暫時見到得5.0

3.7已成絕響
St, rs, mustang 打J3步曲
舊年返祖國租左依部車…
真係好鐘意依部 2015 Ford Fiesta

知唔知focus 1.5 幾時有返
舊年返祖國租左依部車…

我去親租國都俾啲vauxhall renault我
我都想要ford
舊年返祖國租左依部車…

我去親租國都俾啲vauxhall renault我
我都想要ford

揸緊呢部

大約幾銀到?

翼你本身咪有囉
佢呢隻係Spacer黎

自己裝易唔易?

易裝? 今日望過隻翼係得4口鏍絲?

大約幾銀到?

翼你本身咪有囉
佢呢隻係Spacer黎

自己裝易唔易?

6口鏍絲
中間都有兩粒, 要打開個膠蓋搞
要兩個人一齊搞

翼你本身咪有囉
佢呢隻係Spacer黎

自己裝易唔易?

6口鏍絲
要兩個人一齊搞

點解要兩個人? 一個入面一個出面?

翼你本身咪有囉
佢呢隻係Spacer黎

自己裝易唔易?

6口鏍絲
要兩個人一齊搞

點解要兩個人? 一個入面一個出面?

一個抬住隻翼
一個較返岩個spacer既位置再上鏍絲
勁敗家咁買咗short shifter

Mountune?

Mountune?

我部二手一買番黎前車主都換左短棍👍🏻,
想問下如果南頭燈燈罩爛左邊間車房有得換?
同埋大家有無番原廠做保養?

幾錢

定係咩倫記?

倫記改車多
不過都會整車
倫記自己都揸ST
門口經常都放低幾部ST

求詳細資料
九龍區既?

係西貢, 蠔涌

Btw, me 1.0

added

求加 too
https://t.me/thewthewc

Mountune?

yes
夾埋差唔多二千

Mountune?

yes
夾埋差唔多二千

原裝唔好入咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞