[好似開過?] LIHKG Ford巴打揮手區

281 回覆
1 Like 0 Dislike
揸緊Focus rs
揸緊Focus rs

Rs
揸緊Focus rs

Rs

勁葡萄
FORD Transit
公司車
公司車

自己車
28car d ranger 改得好型
今個星期拎新車~留名先

咩車款

FOCUS RS
無知一問
其實香港行車係咪冇咩apps可以連去中控?
我連ford sync都出唔到中文字 usb聽歌所有中文歌名都變左...or 亂碼
有冇得搞

15年Ford Kuga

Ford pass? Im not sure

fiesta 1.0, 我一開始都係咁, 跟住女朋友拎走左隻USB去電腦唔知點改改改D歌名, 而家又出得返中字

全部都出到?

我有d字會變口口口

出唔到中文真係好失敗

利申:已換車機

換左車機咩感覺?? 好想轉
無知一問
其實香港行車係咪冇咩apps可以連去中控?
我連ford sync都出唔到中文字 usb聽歌所有中文歌名都變左...or 亂碼
有冇得搞

15年Ford Kuga

Ford pass? Im not sure

fiesta 1.0, 我一開始都係咁, 跟住女朋友拎走左隻USB去電腦唔知點改改改D歌名, 而家又出得返中字

全部都出到?

我有d字會變口口口

出唔到中文真係好失敗

利申:已換車機

換左車機咩感覺?? 好想轉

點轉法?個中控台咁大舊點拆
有無P牌巴打揸FiST, 好想擁有一部
自出保險貴唔貴,我P牌過25

我過25甩左P 7年先出而家架車
仲要當我部1.4係同ST同一個category
第一年都係二千幾

留名

嘩屌 巴打你支棍型撚到

咁大碌好阻定

第一部車就係FiST
由P牌揸到宜家
不過屋企人出保險
全保唔駛5000
我19歲都可以unnamed driver咁揸

留名

嘩 柒撚到 真係on9先楂ford

留名

岩呀,ON9先渣FORD

利申:我是ON9

留名

我們都是ON9

留名

我們都是ON9

RS世界第一
FORD 世界第一
大家有冇咩特別原因揀美國車?
同埋咁多美國廠揀ford純粹因為樣?
而家美國車睇唔到啲咩優勢

其實宜家香港既Ford
除左Ranger之外有幾多部真係「美國車」?
btw
Fiesta ST, 你揸完咪明點解揀佢囉
未揸過, 唔明係正常既

其實宜家香港既Ford
btw
未揸過, 唔明係正常既

Kuga西班牙出廠

其實宜家香港既Ford
btw
未揸過, 唔明係正常既

Kuga西班牙出廠

RS係德國做
我揀FORD係因為未渣過 想試多D車廠既車

其實宜家香港既Ford
btw
未揸過, 唔明係正常既

Kuga西班牙出廠

Fiesta德國出廠

其實宜家香港既Ford
btw
未揸過, 唔明係正常既

我明有D款唔係美國出/造
但其實成架車由powertrain 到睇到嘅instrument clusters好多部分都唔會一個地方做晒,架車係邊度裝唔代表所有野由頭到腳係邊度做
我相信其他牌子其他款都會有咁嘅情況,我唔想下下追到咁深入
所以我先講佢係「美國車」

btw
ford車我可能揸得多過呢度所有人加埋
我只係諗住問下其他用家意見 唔係咁都唔問得掛

其實宜家香港既Ford
btw
未揸過, 唔明係正常既

但其實成架車由powertrain 到睇到嘅instrument clusters好多部分都唔會一個地方做晒,架車係邊度裝唔代表所有野由頭到腳係邊度做

btw

認真答左你啦,不過我覺得個SYNC 3就係幾得意

其實宜家香港既Ford
btw
未揸過, 唔明係正常既

btw

認真答左你啦,不過我覺得個SYNC 3就係幾得意

中控易壞

我架15mustang sync壞左兩次自己整左兩次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞