PolyU Taught Postgraduate 2021

1001 回覆
10 Like 18 Dislike
有冇master mech 已有offer
介紹自己完 就問讀呢科點幫到你工作 同點解揀poly 同埋 讀完之後有咩career path 同埋讀呢科目標係咩
加油啊
有冇人報咗msc in health informatics呀?
一月中報
二月尾in
出左offer
Yes
利申 護狗
師兄想請教你有無upload employer's recommendation letter?如果有的話你點開口同上司申請 驚佢覺得我要quit
我果陣冇upload ,不過有應該好啲 interview 果陣感覺佢地都著重work experiences
thanks唔該曬!!!
HRM個written test 未諗到點作已經差唔多要交
我都係彈封email 俾AR ,過兩日俾翻email我,之後就completed
題目都直接嘅
但係咁短時間都好難寫得好完整
我都係一路寫一路諗諗到咩就寫 15分鐘勁快過
想問巴打用咩理由extend?我都係要5日內交錢accept offer
係囉 我都冇得extend
唔係交20k咩?包咗行政費同一科既學費
咁佢比你extend幾耐?
咁佢比你可以extend到幾時先交?
4月轉工唔知到時返工返shift定一至五
希望唔好咁快出offer
聽日in
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞