PolyU Taught Postgraduate 2021

1001 回覆
10 Like 18 Dislike
點用啊 人地外國mechan學生質素= 香港醫生/3大gbus qfin

香港mechan學生質素=地底泥
BS / Mech / Elec 只要係走左入建築行業輪迴,基本上全部同一命運,每日起身就係屌人同俾人屌,叫做有份人工餓你唔死
巴打係eadmission睇offer? 定佢直接send email 黎
eadmission 睇 所以要日日mon住
都真
Email都係喺0000 send出嚟
想問下樓上點洗底?
想行pro grade 簽到名
HKIE 睇既係 bachelor degree喎?
定你識人去interview幫你及印仔?
冇諗過做到pro grade, degree係飛機好多工都壓價 唯有讀個master叫做餓唔死就算
應該係,如果account bachelor 想做返acc應該唔需要,轉行可能有啲用
有無爸打報過supply chain?對career 有無好大幫助?

本身讀soc sci但做緊demand planning
好想逃離建築行業呢個輪迴
Acct 同 anf 都好多人爭。
Global Food Safety Management
依科係咪冇人會報的
睇咁耐都冇咩人講
有冇人報左MST
咁應該冇機會了

有冇報左Msc in FM 既巴打🙏🏻
想知同Msc in HPB 應該點揀
利申 Beng polyu BSE
Hi! 諗住second round報
我都係! 介唔介意講下咩background
我聽日應該會交application 拎齊reference letter
三大linguistics undergrad你地呢
三大psyc 但係gpa唔高 都係試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞