PolyU Taught Postgraduate 2021

1001 回覆
10 Like 18 Dislike
收到
我未有offer,又冇收到fail registration ,姐係點
但我明明accept 咗offer 琴日先收到offer 但凌晨又收到呢封野
應該未派
我都係 好撚驚 而家訓唔返
我覺得可能係佢verify緊有第一輪offer果啲?
因為我要交兩份文件,有一份寫verify咗,一份寫未verify 。
可能佢電腦auto send哂email俾所有有offer但未交齊錢/文件嘅人希望佢唔係當冇reg收番offer
一陣打去問清楚,再唔得我已經諗住sick leave直接踩上poly問
我都有兩份未verify 但佢咁出email法 嚇都嚇死 仲叫人講reason why not joining PolyU
我都係啱啱一睇嚇死我 係佢Poly未Verify就sd呢封email?
啱呀我立即send咗email去,cap哂所有交咗錢同accept offer嘅圖,連幾號apply ielts result寄番去同要幾多日寄都cap埋俾佢。希望係電腦搞錯
仲要佢條link又連番去eAdmission,唔知想點
打極冇人聽 絲打唔打得通
唔通電話正在使用中...
會唔會好多人都打左過去問 絲打打通有消息可以update下?
打得通可唔可以update吓 keep住打緊都使用中
好,我番緊工都未必可以打好密,keep住10分鐘打一次。你哋有消息可唔可以都update下我佢email都未覆我,怕wfh冇人係office。
我都收到Registration Failed. 一上黎望下 個個都收到 咁應該係佢System出事多

冇事了
我都收到了!
去外國讀啦
報左! In完同收到offer
原來咁快出offer 想做你同學!!!!!
你in左?
未啊 我second round 報 你first round interview?
想問下佢interview會係zoom定去poly
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞