PolyU Taught Postgraduate 2021

1001 回覆
10 Like 18 Dislike
有冇人有報English teaching
ching用咗幾耐先verify到?我都搞咗成半個月都未verify完唔知催唔催下好
status已經verified?我交曬啲野成半個月都係not yet verify
想問下報後幾耐有面試通知同收到offer?
前日報左
兩個星期內就轉咗verified
你最後有無accept BU MHRM offer呀
因為我同你一樣情況 最後accept 左BU OFFER
冇問呀 不過之前唔記得邊到睇到evening 就好似1830開始
係 所以等到好迷惘
ching 你交application果陣係咪無up到transcript呀?
你個時係學校幫平郵定dhl?
掛號
有無pt mech消息?
我係報完兩星期內有面試同收offer再加交留位費
我係三大但唔係中文major唔知佢地會唔會收非中文系嘅
Ching咩background咁快有offer,中文系?
我Bed,但唔係語文。
面試會問咩大概幾耐
嘩hea到極點,仲要用we7 in,用英文介紹自己,被後普通話講少少點解想讀呢個programme
冇we7點算咁搞笑
應該好多支那人讀
我係好多年前用太空卡開左個we7 acc,個prof 都係支那人啦,不過支那人真係中文強既,我就從學術層面睇,收左你,我哋可以交換tg做project
好呀!
Pro acct
佢好似一個月夾埋verify一次。我2月頭用DHL又係好耐冇消息。之後我打去問,佢叫我等2月尾冇消息再幫我跟,我就係2月尾轉completed
多謝巴打
4月27前一個星期要交哂嘢,你下星期未轉可以再打去問問但佢eadmission果個電話只係AR嚟,上次我問佢話要再駁第二個department 先跟到啲入學文件
不過最近poly AR應該真係忙,因為下星期六係20fg畢業,可能文件上冇跟得咁快
Btw我係絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞