FBI查Biden一家

283 回覆
1183 Like 12 Dislike
咁係咪寫住係基本法 "hey 中聯辦 run 香港" 咁樣啊?
唔係啊嘛 咁咪姐係係deepstate嚟
你咪攬撚住個劍橋字典打飛機囉
啱啊啱啊 中聯辦唔會影響香港政治啊 deepstate?冇㗎冇㗎假㗎假㗎
咁咪就係習近平利用中聯辦代替777管治香港囉所以中聯辦咪係習近平run嘅deepstate囉
中咩聯辦呀,美國deep state呀講緊
你講啲野無論係QAnon定係劍橋,兩個deep state嘅定義都係唔符合

你條傻仔根本唔知咩叫deep state
元朗係 Superme State
得啦得啦 攬撚住本字典過世啦 好叻好叻
你字典都唔識睇,自己作段野出嚟就話係deep state
同埋太早爆同而家收監,只會比對家話政治操控
同埋張票向流去China Joe個邊,
選票有陣時真係會因為同理心/ 性別/種族等去投

有啲中立L真係唔會理太多政跡
基本法講明高度自治就唔係完全自治
特區政府都係效忠「國家」即係中共 其實無分别
你真係戇尻唔係扮架喎 你個解釋入面咪講撚咗政治團體等等既人為保護特定利益,美國依家咪有一班政治團體操控緊新聞資訊干擾選舉達成佢地既政治目的同利益囉 傻閪
得啦得啦 你最叻啦 你攬住本字典同自己打飛機啦
普世認知同字典定義一早唔同咗啦
20世紀
條友真係唔識㗎喎
咁佢冇講 係由 中聯辦 操縱啊嘛所以中聯辦咪就係秘密治講囉 公開嘅秘密 都係秘密一種嚟, 只要中聯辦唔行出嚟話 "喂 我地治港㗎" 佢地就一直都算deepstate
你真係蠢唔係扮架喎
實際控制國家highlight埋比你都睇唔到你講果班「政治團體」而家實際控制美國?
普世認知就係QAnon,未典就係劍橋
你果d「政治學上泛指政府外擁有對政府行事政策有巨大影響力嘅角色」叫誤解
佢要你list晒係邊個 人名 數量 點控制 幾時控制先會肯認㗎
得啦得啦最叻叻係你啦好叻好叻

你說得對
都話中聯辦即係中央傳聲筒
共和黨班人仲有好撚多未出黎投
民主黨早投優勢好似遠低預期
咁而家唔係中央 直接話比777知點做啊嘛 係透過中聯辦 話比777知點做啊所以中聯辦咪中國係香港嘅deepstate
查完可以嚴重譴責, 基於經一事, 長一智,下不為例

剝奪黨權利

雙規父半年

唔好好似香港人咁吓吓要人頭落地

拜登父子, 離開容易, 留低更難

迎難而上

繼續服務美國人民
又錯喇你
1. 你中共先係實際控制香港,唔係中聯辦
2. deep state係要祕密並實際控制國家的集團,而中共唔係秘密控制香港。《一國兩制在香港的實踐》白皮書提出中央對香港擁有「全面管治權」。

所以中共係state,唔係deep state
冇事既,又冇證據,登登訓係到都贏
你貼個link就叫證據? 邊個verify? 有無人證呀? 有無物證呀? 有無第一手料呀? 全部係你道聽途說呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞