FBI查Biden一家

283 回覆
1183 Like 12 Dislike
香港人都一樣
證據 網管delete 哂, 拉埋發怗班人

就無啦
咁NASA係credible source嚟,你deep state有冇credible source?
未必,整個deep state 有好多大家族,例如Hilary, Bush (911 inside job)
左膠:fake news
咁其實係咪唔用deep state呢個字形容就得
唔好嬲啦
你比我串吓就學識咩叫deep state,第日同人傾計就唔會柒
最驚選舉最後一日跳出黎講搵唔到證據
已封鎖會員
Ching識波
點解NASA係credible course? 你講就係?

我唔係想玩鳩你, 但你自己退一步諗下, 要求一樣野係有個公平性. 你自己唔信就係hard cold facts 你自己信果D, 只要係人地講, 好似話太陽係個火球, 你就會信

現實就係, 就算你讀數都係, 好多野都係人地講, 你就信左, 99.99%你擁有的科學知識甚至數學知識, 都唔係你自己證明的, 例如你會唔會先查證axioms係咪堅你就用佢? 你根本無, 你一早當左係真

我唔係想屌你本人, 只係想解釋好多白左知少少就以為自己係世界真理果個嘴臉
撐登撚去晒邊
條友戇尻架唔好咁認真答佢,佢只會執著你每粒字係咪砌岩佢個世界入面既野先會認同你
如果侵都算係credible source,呢個世界都幾大鑊

覆你又唔應,柒咗走嚟呢度圍爐肉唔肉酸呀你
邊個話太陽係火球嚟太陽係一個鋪滿電漿嘅實心球嚟太空係真空嘅 點會點到火
push
覆個弱智prove唔到啲咩 啲戇尻仔就無謂覆啦 岩唔岩呀弱智?
即係點?人生攻擊就算?
再多啲你呢類戇尻個世界仲大獲啦
你淨係識話人on9,又唔講道理
咁到底係邊個on9呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞