FBI查Biden一家

283 回覆
1183 Like 12 Dislike
今鋪真係fbi open up .gif
正確嚟講,所有野都是係deep state, abyss state, ultra state, star state同ghost state權鬥下嘅結果

呢啲State嘅組成極度神秘,冇人知佢地係點運作,但係就有強大影響力
一班/幾班,一個國家內最有錢有勢人士聯誼,再合作
唔難理解吖
同我諗嘅一樣

即係好似中學總有個圈子,裡面啲人特別人緣好,
所以影響力,大到連啲老師都可能買佢地怕

有啲地方嘅業委會都係

一啲都唔難想像

Biden點贏呀屌!!
但係有啲人係咁話佢哋有操控天氣同海嘯嘅能力我覺得吹大左 已起2011年東日本海嘯為例 震央喺海中央 而且太平洋海底地底複雜 觸發點稍為擺錯位隨時過海嘯係去美國西岸
我信有影子政府,不過而家已經演變到無論咩都可以話係deep state 做 fox news 話寄失d 野?deep state 啦 告唔入? Deep state 囉 無證據?deep state 野邊有證據架有都收埋啦 你唔信呀?五毛pr 拉 好似d 藍絲咁乜鳩都係美國佬教黑衣人無晒critical thinking
早幾日又話拜登個女本日記寫話比老竇性侵比個fd 公開呢d 野又成班人打晒飛機毫無常識
邊個話你知支那政府唔係made of 蜥蝪人
嘈咩,依個世界根本係Matrix,你地冇睇過咩
根本兩碼子事!黑警係用惡法攪鳩肥佬黎,擺明係攪。現在FBI係有表面證據去調查。FBI係美國民眾心目中又唔係黑警,點會因為佢地調查拜登而反撑拜登?!
同ICAC一樣口就話查
其實重有dark state,darker state同darkest state,合稱dark reunion,同deep/deeper/deepest state爭控制權
不過有個人叫漆黑之翼對抗緊佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞