FBI查Biden一家

283 回覆
1183 Like 12 Dislike
要快手
咁我話美國除咗deep state仲有deeper state同deepest state,你係唔係又會信呀?
光明會落 order 做鳩販登
自己人查自己人
已經有8000萬人投左票
講個笑話你聽, 香港都有監警會
如果有影子政府 上次侵侵就選唔到喇
兒登仔連FBI內部架構都一清二楚,你識條鐵咩
保守估計 FBI 已經被滲透致少 50%
所以上次 trump 咪係 popular election 輸左 ....
When he says he will do it, you'd better believe he will execute it.
We just need to be patient to wait.
太遲。有8000萬人投左票
上面班友天真到乜都係同表面一樣咁 20世紀有deep state 好出奇咁
呢 d 就真係洗黑錢,香港黑警就明屈鍾瀚林
呢班人好聽政權嘅話,政權一句「無證據顯示 ....」佢地就可以安心假設無事發生 ....
population election輸咗係因為deepest state有高層出錯,令下層deeper state判斷有誤差,deep state唔關呢單野事

而家美國仲有blood state同ultimate state互相影響
20世紀有飛天意粉神都唔奇啦
ching你又真係認真回啲侵粉
FBI執柒咗佢啦,做嘢慢吞吞,都就選完了
人地好忙咖,捉 cp 捉到手軟,有排都未輪到 biden 一家
好多人好聽政權嘅話,政權一句「無證據顯示 ....」佢地就可以安心假設無事發生 ....

明明deepest state透過操控blood state去控制ultimate state去制衡deep state,好多人偏偏話冇證據就唔信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞