FBI查Biden一家

283 回覆
1183 Like 12 Dislike
其實係 未必有咩結果
九品芝麻官一句講哂,官官相衛

侵侵想做包龍星
Ching識波
點解有影子政府就一定選唔到?
有好多其他因素eg 政治方針 性格 背景 資金 團隊策略 博奕技巧 民眾需求等等都會影響選舉結果
除非你話去到影子政府係點票果時收走好多Trump 票 佢地先有100% 勝率 仲要上一屆差唔多全民walk in 投票 得好少部份e.g 軍人係郵寄

影子政府只可以令Trump更難選到 但唔可以直接令到佢選唔到
除非真係查到佢有罪,唔係都冇乜可能可以拉到佢落選
又做戲,九成無事
仲講影子政府蜥蜴人統冶地球!已經冇野勁得過ccp
而家侵背後係有深層政府,加上深淵政府同暗影政府會施加影響力
影子政府嘅影響力其實冇想像中咁大
反正都冇左媒會報
好多左派係到混淆視線
deep state=蜥蝪人你智商過唔過70
中聯辦嗰堆夠係香港嘅deep state, 張曉明係咪食烏蠅㗎?
佢地嗰套 deepstate=秘密政府真係笑撚死我
連政治述語嘅Deepstate同New World Order個DeepState都可以撈亂嚟講左膠同looting班係鬼一樣冇撚讀過書中聯辦咪Deepstate嘅一種囉
你最好淨係生活係你想像個世界入面啦淨係港共都有個中共係後面啦 你睇唔到就當無呢樣野同啲廢老覺得輻射無害有咩分別
膠化成件事等人一笑置之

無用啦,影子政府通曬天,啲打手撐唔到幾耐,過多排就會消聲暱迹
係就好
問題係deepstate個概念根本唔係陰謀論嚟係政治學上泛指政府外擁有對政府行事政策有巨大影響力嘅角色。
例如財團, 軍火商, 等等。最典型嘅例子咪就係中聯辦, 或者各種唔同嘅軍政府
點計?

認真問
唔係得幾個州有得改?
所以我唔明上面個班話人陰謀論個班傻尻係度駁乜 根本講緊兩樣野 又要溝埋黎講
你最好淨係生活係你想像個世界入面啦乜鳩都話係deep state 無中生有都信到十足呢樣野同啲滿天神佛嘅迷信廢老有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞