【StandWithOzil】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCXCXV

1001 回覆
56 Like 14 Dislike
阿狗係twitter出一個新post我都會追擊佢,dklm垃圾球會
達狗
其實在情,在理,都唔應該雪奧燒...

1. 政治層面,應該撐燒,唔係奶共
2. 球會政治層面,要求球員減薪,但連一個part-time垃圾龍都唔留,講唔通
3. 足球層面,無理由連後備都唔畀,點解出洛克人都唔畀一個機會奧燒?後備歐霸都無??
4. 經濟層面,你點都要出350k/wk,點解唔用下?好過一場都唔出....
條賤種達 去曼城當日 IG剷哂有關阿狗既相

就知佢份人閪
雲加幫高層受靶 食咗唔買人嘅責任
同時都要攞自己個身幫現役球員擋刀啦
而家嘅做法同摩狗嗰啲記者會點名批評麾下球員有咩分別

Wenger admits lying to protect players
https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/wenger-admits-lying-to-protect-players-1772070.html
而家最癲係去左政治層面逼阿仙奴官方回應
達子想攬都冇用
波圖打鏝都識入波 臭閪達
大梅都confirm左唔係因為表現差冇入選
今次真係自己捉蟲 唔公開得原因只會令人覺得係政治逼害 想唔回應後果仲嚴重
不過以我認識嘅高狗一家做烏龜唔回應
佢官方回應話唔係政治原因咪仲“此地無銀”
你要知道美國 Walmart 幾多係支那貨,幾多 Walmart 係大陸做生意

都沒講佢有 NBA 隊
我知,所以我咪覺得佢唔會出聲
臭閪達

之前見到呢度有人講 好好笑
叫佢達狗益左佢
臭閪達
今季唔睇垃圾球會 成件事真係接受唔到
證明賤種達垃圾
達狗死攬係乜事
明眼人都知咩事啦
訓練問題呢樣野仲難聽過粗口。我睇過唔止一次pepe賽前/訓練熱身hea到乜咁,抬腿永遠輕輕抬一半,熱身又唔跟大隊,咪又係場場都有得落場,唔通佢正式訓練扭過幾條友再射入呀

唔知點解笑左
講過幾多次達sir只係罪羔羊黎,打份工咋
上面落左order唔用得,佢被人問足n次
除左支吾以對,老作理由耍太極仲可以點,唔通要佢出聲幫燒,暗示唔係佢意願
其實佢之前都答過同燒做過隊友,知道佢可以貢獻幾多,但最後隱晦咁表示我只可以表達咁多
而且佢上任初期係有用過,作用唔差
近來既回答同大梅段九唔搭八既理由其實都好清楚啦
根本無上面order以外既理由,咪講下狀態講下尊注點繼續耍太極
比著大家係咪要賭上份工,唔幫上面掩飾,都要幫燒講好說話
如果咁你地都仲覺得達sir有錯我無撚野講,繼續向錯既方向發脾氣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞