【StandWithOzil】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCXCXV

1001 回覆
56 Like 14 Dislike
大陸足球咁廢 學校賺撚到錢咩
所以唔好再屌na$ri 果陣球迷真係咁叫佢
依家睇返覺得佢行得太前
太慢 唔靈活
香港都有
其實唔忍都忍咗兩三年,點解一年半載都忍唔到,諗唔明咩因素令到班高層好似初男洞房咁心急
Bacary Sagna@Sagnaofficial·39 秒

Football nowadays... enjoy it and leave when you can... cause they gonna kick you as fast as Usain Bolt...
😏
understand who wants #justsaying #donttalkaboutloyalty
papa 好似係最快
早兩個月佢35萬鎊未
而都幾錢人工 學你地套邏輯 佢值唔值35萬鎊
禾地大中華市場 一人比一蚊你呀狗 都有13個億!
上年嘅雷斯 細梅 papa 嚟講 papa防守一定最好架啦
武肺影響真係好大
成班水魚課金
用牙達教之後既表現講 雷>世>papa啦
牙達一叫佢用埋波 連防守都downgrade 埋
holding係咪英人身份所以先岀
holding都岀冇理由papa唔岀
呢份糧比卡法路雲就差唔多
5場先入1粒 38場都無10粒呀 準備定幫老母執骨都得
正仆街黎 簽咗約出足糧基本la
咁撚大間球會
枉我由小學支持呢隊西波到而家出咗嚟做嘢6年都有
dllm 同中共一撚樣
你格硬要個本身唔係用波型嘅去造波 點都死啦 人地打多仔都唔係咁玩
英人身份其一啦
起碼一定要reg先
俾緊機會holding
點講佢都有機會係之後主力
所以咪格格不入 n賓仲問點解唔用
現今足球踢下遊就會下下清 用唔到波已經死得啦
講真得罪中共就一定關事嘅 不過一定唔係完全關事 土耳其20% 中共20% 回塘20% 唔減人工40%咁上下啦
一路都想逼奧燒自己解約走 但達蛇上場用佢又有成績咪唔敢郁住 之後見冇燒都好似冇乜野咁咪做絕啲囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞