【StandWithOzil】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCXCXV

1001 回覆
56 Like 14 Dislike
鳩屎宗師做隊長 有啲亂尼
隊長 你睇下
達狗淨係識做護主狗
將啲責任陰啲陰啲卸落燒到 話佢訓練無料到
唔會解釋話停賽前必然正選點解跌到後備都無得坐

負責說服球員接受減薪plan 裁員之後一句回應都無
Twitter 啲洗白文話呢個係Board嘅決定 唔關Manager事
Manager都有份approve 亦要有份承受呢啲責任架
臭閪達!
要正式反達了

Mikel Arteta has stressed that Mesut Ozil's omission from our Premier League and Europa League squads is entirely down to footballing reasons.
https://www.arsenal.com/news/arteta-mesut-ozils-squad-omission
臭閪達食屎吧
咁樣比唔全面
係就搵埋同佢爭位嘅中場逐個比一比先有結論
屌你老母臭閪達 中多次肺炎死全家啦
牙犬新年會拍支語賀年片就知咩事啦
達犬仲幫高層兜
反達直到佢中肺炎死
on9
除左斷腳呢類特殊情況外,邊隊波會連冊都唔注一個basic salary 250k既球員+更衣室大佬啊
牙達都係打工姐
屌你老母達犬
而家猁狗就可以唔幫VVD注冊都唔會比人屌喇
賤種達
Uncle Brian : Quit lor
所以話打工仔最無尊嚴
臭閪達跟左雲加咁耐都學唔識點做個好領隊
打工打到咁高層 出埋來洗太平地
仲要而家唔係Head Coach 係 Manager位喎
靶就人哋食晒 自己就攞晒彩?
奧燒: "inhumanity and justice"
牙達係Arsenal.com話 "footballing reason"

屌你老母個球會board連教練都擺上台,仆街
我今日就cancel 電視,乜7球賽都唔睇,你老母
黑警都係打份工姐
佢跟僞善哥狗耐D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞