【StandWithOzil】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCXCXV

1001 回覆
56 Like 14 Dislike
阿狗垃圾高層
黎左啦
個14號 叫亨利呀?咁撚廢 單刀射中keeper個身
用你打防中算啦
仲有禾托柒..一場幾個單刀唔撚入 屌佢老母臭閪
佢有屌過火雞同穆斯林世界冷眼東突

佢話比起血腥嘅中共,東突會更記得「穆斯林兄弟嘅沉默」
ig 高汁過twitter好多
冇咗mood
pepe打攻中...好似足總杯咁
一齊睇維拉
有柏豪有廢龍有巴克痢
話燒踢得差嗰班盲反撚死返入去你老母個閪度啦

達狗復賽前執教嘅比賽全部都有燒份 關戰術/比賽訓練表現乜撚嘢事

而家奶共奶到咁都撐雪燒 成班藍絲嚟?
仲有時見到泰利
好想佢黎阿狗食哂班高層既老婆
見你已經搭通左個邊
巴克利大步推好正但係成日miss golden chance
其實係 所謂山同奧燒夾都係因為回憶有bias
講夾 禾子同rvp 仲夾啦
David Ornstein:

“It’s my understanding that the damage to Virgil van Dijk’s right knee is perhaps worse than initially expected and extends beyond the ACL.” [The Athletic]
好,本身已經迷廢
阿仙奴個種人文精神已經冇晒
你又鳩嗡左d 有d數據係佢地有一兩季互相duo g/a佔成隊唔知幾多
FA都係打右 只不過有淫賤走位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞