【StandWithOzil】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCXCXV

1001 回覆
56 Like 14 Dislike
奧個樣又似血氣唔運行 跑完都冇乜流汗 對眼又眼大無神 c朗嗰啲炒十腳都會覺得佢勁
邊有咁易
睇吓巴塞
一張證 參加睇波活動平d
活動會抽阿狗野 類似杯 波衫 頸巾
佢d會費係買禮物
不過次次book d 場細到仆街 坐得幾多人
btw去過2次 都見到方力申會去睇 佢幫手頒獎 仲有同人合照
我哋連登仔唔會反雲咁25先
順境波咪讚你瀟灑
逆境波咪屌你hea
係唔係睇親都輸波
高層郁燒啲個大方向根本從來無變過,
愛狗柒輸波頂唔順壓力要出佢,
阿達做到無佢都搞得掂咪終於成功雪到佢囉
話係支那,不如屈埋落土耳其度
慳番10萬磅+高層一直唔鍾意+唔係勁到非用佢不可咪雪佢囉
無支那高層到都一樣會雪
仲記得上年一大班球迷會出文支持香港示威
得阿記嗰個唔肯出
成班唔願走其實係咪諗住撚鳩班board
慳番10萬磅
高薪咪又係班board決定傾返黎
支那政治逼害當食生菜
但我唔會信阿狗會為個幾個臭錢低頭
雖然窮 但不至於咁
又唔係支那財主 支那sponsor
所以 屌你老母高層 唔減薪吹牙?
"唔比人鬧雲加"
無做錯到
我睇2次都贏
足總杯 決賽 搵左飛龍個場搞 贏波 (個日第一次見喜般bb真人)
之後同年社區盾 好似對軌 唔記得係咪 又贏
之後我無留意d活動贏定輸了
個時曼城場波我話傑出阿仙奴搞親睇波party都輸就比人ban左
又咪高層高狗袋個印度佬自己帶頭減啦撚樣
聽講當年 係酋長上空租飛機支持雲加既 係球迷會呢班人
屌你老母印返件free ozil
仲印衫?
https://www.instagram.com/p/CGmv50ugNzi/?igshid=nj80fd262ebf
暗聲完全冇講
淨係post埋呢啲野
條差佬真係唔知做個D咩野
印件av free ozil 10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞