【StandWithOzil】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCXCXV

1001 回覆
56 Like 14 Dislike
但反而以前成日唔比長約老將
依家比長約D廢人
但拎燒做箭靶嗰吓嬲,成班拜狗為先嘅德國狗
以佢水平冇可能名單都入唔到
都痴撚線
靠呢隊唔識攻嘅阿狗真係少個創造力嘅人
佢就雪左個有創造力嘅人
好撚野
#boycott ?
#boycottSeasonalTicket?

雖然都未入得場
佢老母又懶
燒有一期係阿仙奴跑動最多嗰個人
就算唔係佢落親場都會積極走位搵位俾人咁嗰陣時啲隊友配合唔到
踢得最好反而係同山齊士個期
阿積士
請問依家仲有冇柏金睇
淨係第一場好波
宜家直頭傷撚埋
220K 32歲3年約 巴西老友團
呢舊錢又係= 掟落海
Calum Chambers
Left knee. Ruptured anterior cruciate ligament of his left knee during Chelsea (h) on December 29.
Latest update on Calum:

Now back in full training and progressing well towards full match fitness.
上少啲social media,尤其係Facebook Twitter

控制資訊流通,對左膠不利既ban到啊媽都唔認得,反而真係fake news 五毛就放大宣傳。

左膠五毛多到見到都廢時理
點睇細梅復出
唉而家有6667都未必想睇了,垃圾球會
11月反達浪潮應該小陽春
想像達蛇又要講例牌野就想笑
幫老細做戲
我返黎啦各位
阿狗ig係咁出post
想洗板?
屌晒佢地班阿狗狗迷會老母啦 係支那人就撐國足啦 屌
出我先睇 應承我
無興趣睇了
扮哂野想spin走單野 但個個post都有人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞