召喚lihkg商用車學神 (4)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
LK陳師傅好嘢來,雖然佢教我時我都比佢屌過鑊甘嘅。
唔係鬍鬚陳wor
我柴灣學果個陳師傅唔係鬍鬚陳,睇香土鬍鬚陳冇做啦。
喺荃灣見到李賤部綠色魚塘
坐滿晒人都行到un un下咁
邊間?
一見屌鑊甘以為係鬍鬚陳咁你應該跟陳勝榮啦你搞咩俾佢屌平時見佢陰聲細氣咁
Btw 鬍鬚陳去左有記教荃灣
私人師傅,有興趣就直接whatsapp or call94855118,佢會同你避左葵涌考場
雪藏牌加岩岩pass咗巴士牌再重考18牌第一堂,杏花邨練掉頭第三手貪快全放極力子,無為意佢叫我慢慢出,結果岩岩好左鏡掃到垃圾斗塊鏡摺埋咗幾cm。之後去泊位回軚次序錯咗結果泊都出晒界。結果比佢屌到去消防局先停口。
不過果陣我駕駛意識真係麻麻,被人屌完渣車會小心過之前,結果補多3堂就pass咗。
陳師傅係幾好,好多細節位都講足,不過果時用部舊isuzu又係dun到仆街
貨櫃碼頭有咩問題
私人貨櫃師傅 駿發
其實無乜問題,只不過佢唔想兩邊走啫
最近邊個肥貨櫃?網上有好多快期,諗下佢
會,考到會送返 2 號棍波,好多人咁做,因為排期快過排 2 棍
舊isuzu其實好好渣,如果同埋貨車頭大巴一齊學適應完全冇問題。
當然同新NQ比梗係差好遠,不過中型架車冇貨載咁輕避震點好都冇用。
至於果兩架大陸中型學神車,我覺得無論入波,行車操控都比舊一代isuzu差一大截。大陸車個波排列同一般汽車掉番轉,JAC個避震等於無嘅一撚樣,德安架福田仲衰,架車唔撚夠軚考泊位掉頭隨時差少少就街都出唔到。所以柴灣兩間駕校最後換車都要買isuzu唔係冇原因。
想問下中型調頭最後一手呔向右走
係鬆handbrake扭定係扭死呔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞