[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(61)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
係業餘工藝師
純粹買翻黎儲同當生日禮物送俾老豆 點知真係咁細隻
遠睇以為PP
咁咪好囉
唔會呀,32mm oyster perpetual 都好易睇。
Stows 粒洋蔥的無得輸
借問聲幾錢?喺邊度入手?

眼訓到仆街
仲有爆光嘅superluminova c3, iwc 啲夜光係弱好多
放下毒先

琴晚將隻Rolex 同新買隻iwc跟iphone個時間較
兩隻都係秒針12點停
琴晚較完有check過同iphone時間一樣

今朝起身發覺隻iwc慢大約2秒rolex暫時都跟足iphone
唔好諗咁多. 好正常
如你心態是用來玩下 ok
用機械錶你要管理下對準確度嘅期望先得
銅我都有買frieger friday edition

我買咗隻type b等送貨
香港好似唔多人帶stowa?
戴住覆你
最想要Stowa flieger original 6497改大三針版
不過stowa貴左好多
我都有諗過買Laco, 不過見到stowa有隻type b black forest limited, 最後買咗

btw, 喺facebook見到呢個廣告,啲comment都幾搞笑
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=367660747978069&id=103225037754976&anchor_reactions=true
Laco抄Av8, 又嫌人地防水得50米
'飛機會在大海中逼降,到時隻錶萬多文就咁玩完,人就未必死,我並非有心搞事,只是有感而發,抱歉'

差唔多日日戴
https://youtu.be/WKoqTmExQKs
呢隻007係幾靚仔嘅
仲未寄返個銅扣俾我
少人戴都正常,一來門市買唔到,二來香港無廣告,無留意開機械錶品牌嘅人好少會識 Stowa。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞