[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(61)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
我早兩年係佢加價前買咗隻45mm erbstück A dial 手上鍊.
如果講外觀上, laco係復刻得最好嘅.
但老實講, 依家加到差唔多2皮. 真係唔多值
隻嘢一寄到黎裡面入塵同埋可以每日 +- 10s 最後係wus放咗.
對比返stowa賣一皮唔算貴啦.
我買時未有銅扣
唔係, 因為依到啲巴打會鼓勵你加少少上lange 1
嫌人防水渣果啲都唔係好識錶
飛機錶係五十米咁上下啦
唔係間間都好似精工咁有理無理都20bar 架大佬
加多少少(即係 3 倍)直上 Lange 1
暫時冇見過買咗 GO Pano 嘅人係唔想買 L1 嘅
GO 果隻 inverse 都唔錯
加少少啦
你疊埋心水呢世都唔會買 100k 嘅錶的話
你可以買 GO
加多少少(即係 3 倍)直上 Lange 1
暫時冇見過買咗 GO Pano 嘅人係唔想買 L1 嘅
我就係冇錢買ALS先退而求其次
其實5皮半買Glashutte Original都唔太捨得
你疊埋心水呢世都唔會買 100k 嘅錶的話
你可以買 GO
有你呢句我就放心買GO
我都幾肯定唔會拎100k出黎買錶, 唔係我老婆斬死我一百次都有

我曾經都係咁諗過
SM300我覺得個夜光唔維持得好耐
買錶前, 買個chanel 袋比老婆先
唔洗擔心,買多幾隻,呢個心理關口就會唔存在
間唔中都有二手1815係十萬有找嘅
正解
我都算守得幾穩
GO Pano Lunar 55k
Lange 1 月相成300k
1815 唔係同類黎喎
買水貨錶,平左嘅錢就係用黎買袋俾另一半
買完記得上黎開箱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞