[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(61)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
襯恤衫都唔太差

呢隻真心靚但over budget
自己預最多可能20鬆
20鬆諗吓PP Twenty-Four,女裝Line嚟
本身有圓形,最近出咗長方形
有睇過佢藍面長方形個隻同Cartier 一隻
諗住睇多一兩隻再揀
想問微胖165女仔中意著淺色牛仔褲 既 有咩中型袋推薦?

又到聖誔 筆直2萬內定係學你買隻參屎好呢?
睇中藍面oversea chronograph 但隻錶好似好大隻 驚carry唔到
我女朋友完全唔好錶
惟一一次send張圖同我講好靚係碧咸嫂隻rose gold daytona
自問無能力買比佢 但係你呢個budget可以諗諗
同埋重點係,個chapter ring 會跟住gmt 針轉,跟住轉咪變相少左個時區 本身三針,獨立gmt 針,可轉動圈,三樣野加埋總共玩到三個時區
點會*
想問下呢條 Omega Seamaster Planet Ocean 原廠橡膠錶帶,而家賣緊幾錢?

呢隻錶既review片成個youtube得一條,真係唔知點操作
如果個地區chapter ring真係跟住支gmt hand郁,咁就係直接show曬24個時區而唔係得3個,如果唔係既,我既理解就只係得兩個時區,好似GMT Master II咁
現金券 平多1500蚊
其實 GMT MASTER 2係可以3個時區
其實呢個迷思都討論左好耐,冇另一個fix既24小時chapter ring, 就唔可以同一時間show曬三個時區,咁又算唔算呢
佢喜邊類?好lady 有鑽Cartier 嗰d
定似男裝款但細隻 錶面靚少function嗰d

Btw, 隻牛郎織女戴上手其實幾累贅
用同樣操作方法嘅仲有芝柏 WWTC
你上 YouTube 搵下就知點用
(62)

[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(62)
https://lih.kg/2268010
VCA 係正嘢嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞