[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(61)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
其實錶都係分享下, 鐘意邊款咪戴邊款,不過當然有d錶要有一定財力先好戴🙂
如果分享下貴小小既錶,都比人冇啦啦話假,我唔知佢葡萄定點, 好好笑。 正常出街look唔一定要下下birkin 先靚,睇你鐘意點襯:)
呢位師兄好熟Hermes😂不過有d款p 仔係過3萬
不敢當
因為你張相得個袋嘅一小部分
我又唔知係18/22(應該唔係26)
淨睇相估係最基本嘅clemence皮

Anyway 呢度出撈相收負評只係習慣+style
唔駛太介懷
至於假唔假,嗰位巴打都冇指出啲咩位
可以放假發吓噏風啫

嘢嘢都拎Burlington出嚟冇意思啦
除咗面嗰浸袋價
背後付出先係重點
唔會無用架,一般 GMT 用法
不過你可以睇埋城市名囉

你講果種最平應該係frederique constant
明曬
係TC皮, 不過隻鱷魚皮手柄,所以價錢係過30k ,如果一個人純粹唔鍾意Rolex 留負評都明,但無啦啦話人假就拗晒頭

仲要加隻愛馬士公仔
Btw 巴打由個針軸度睇得出係假?
嗰隻Rodeo係H記較受歡迎嘅charm
應該係MM size
掛住喺picotin上面
如果袋同掛飾都真
隻錶都未必係假嘅
雖然2樣加埋都係3皮唔駛(香港官方價)
呢位師兄好熟Hermes😂不過有d款p 仔係過3萬
不敢當
因為你張相得個袋嘅一小部分
我又唔知係18/22(應該唔係26)
淨睇相估係最基本嘅clemence皮

Anyway 呢度出撈相收負評只係習慣+style
唔駛太介懷
至於假唔假,嗰位巴打都冇指出啲咩位
可以放假發吓噏風啫

嘢嘢都拎Birkin出嚟冇意思啦
除咗面嗰浸袋價
背後付出先係重點

屌Auto Correction
左邊個的可以扭到地區
同埋第二時區支藍針你都可以較
呢支野幾千蚊可以買到地圖面藍針gmt 真係好抵玩
上連登
勿認真
正如我當呢度會部都係巴打冇絲打咁,就少好多煩惱

呢隻豬鼻鑽錶係配貨用?
H鋪頭張皮墊真係好鬼靚
係spending 用, 買完可以直接問B/K
呢款就斯文d,女朋友/老婆戴都ok
另外Chanel j12都靚架,不過自己都小戴
其實你真係好熟H,
有朋友買咗嚟用俾太太
反應都OK
都係講返錶

早晨
睇社巴對手袋嘅知識都感覺到你身經百戰
pish 暫時見到amazon有但係都想試上手再買
去過時間藍都冇實體
問吓佐敦嗰間. 再唔係廣華街都好似有.
網頁款唔多 廣華街都有幾間
去到再睇下 感謝你
又到星期一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞